Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Campania de informare publică „Comunicațiile mobile și sănătatea”

Sâmbătă, 10 mai 2008, la Consiliul județean Bihor

Campania de informare publică „Comunicațiile mobile și sănătatea”

Campania de informare publică „Comunicațiile mobile și sănătatea” va ajunge sâmbătă, 10 mai 2008, la Oradea. Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Tehnologiei Informației, Zoltán Somodi, va prezenta autorităților publice județene și locale, precum și reprezentanților mass-media opiniile specialiștilor (Organizația Mondială a Sănătății, Comisia Internațională pentru Protecția Împotriva Radiațiilor Neionizante și Institutul de Sănătate Publică) în ceea ce privește utilizarea telefoanelor mobile și starea de sănătate a populației.

Dezbaterea va avea loc la sediul Consiliului județean Bihor (Parcul Traian nr. 5), de la ora 10.00.
Campania de informare, “Comunicațiile mobile și sănătatea”, a fost lansată în București în luna aprilie și va fi continuată în alte 15 orașe din țară, în perioada mai – iunie 2008. Scopul acesteia este înlăturarea motivelor de îngrijorare a populației, prin informarea corectă despre relația dintre utilizarea telefoanelor mobile, existența și emisiile antenelor GSM și starea de sănătate.
Campania “Comunicațiile mobile și sănătatea” este inițiativa comună a Ministerului Comunicațiilor și Tehnologiei Informației și a Ministerului Sănătății Publice.

Trimite email

marţi, 26 mai 2020