Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Au mai rămas 70 de posturi complete și zeci de fracțiuni”

După ultima ședință publică de vineri,

„Au mai rămas 70 de posturi complete și zeci de fracțiuni”

Vineri, 12 septembrie 2014, la sala de ședințe a ISJ Bihor s-a desfășurat o ședință publică „maraton", ca și celelalte două, de marți și miercuri (8 și 9 septembrie).

Cea de-a treia ședința publică din această toamnă pentru repartizarea posturilor vacantate în învățământul preuniversitar și a fracțiunilor a început la ora 8.30 și s-a încheiat în jurul orei 18.00, după cum am aflat de la dl inspector școlar Novac-Iuhas Alin Florin, din cadrul  departamentului Management resurse umane.
„În urma ședinței publice de astăzi (vineri - n.n.), ne-au mai rămas 70 de posturi complete și zeci de fracțiuni. Cele mai multe sunt pentru învățători și educatoare în limba germană și maghiară, maghiară și limba romani - limba maternă, ponderea fiind în zona de nord a județului, în localitățile Șimian, Valea lui Mihai, Curtuișeni, Tarcea... Dar avem posturi și la Vadu Crișului - 2, la Bogei, Oșand, Valea Mare de Criș; avem și posturi de română și matematică, dar și de pregătiri practice în agricultură, în construcții și lucrări publice... la Arpășel, la „Arany Janos" Salonta, la Câmpani, Buntești și Avram Iancu, la Popești, Budoi și Balc...", ne-a spus dl inspector școlar Novac Alin.
Luni,15 septembrie, posturile și fracțiunile vor fi afișate. Fracțiunile vor fi repartizate titularilor școlilor care mai au nevoie să-și completeze norma didactică, pensionarilor sau cadrelor didactice asociate, în regim plata cu ora.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Au mai rămas 70 de posturi complete și zeci de fracțiuni”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019