Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Diplome Cambridge pentru 17 elevi de la Școala „Dacia” din Oradea

În pre-Ziua Europei

Diplome Cambridge pentru 17 elevi de la Școala „Dacia” din Oradea

Bucurie mare, ieri (joi, 8 mai 2008), la Școala cu clasele I-VIII „Dacia” din Oradea: au sosit diplomele de la Cambridge! Cei 17 elevi de la Școala „Dacia” care au susținut în 2 aprilie examenul Cambridge au intrat, ieri, în posesia diplomelor.

La fel de încântați (ca și elevii) erau și cei care au militat și au pus umărul la împlinirea visului acestor copii: părinții lor, îndrumătorii lor (învățătorii și diriginții claselor, prof. de engleză Rodica Măduța și Monica Urian, prof. Florian Hava, directorul școlii – întâiul „vinovat”), prof. (univ.) Liana Gherdan, reprezentantul local al Consiliului britanic pentru examenele Cambridge. Cu toții trăiau momentul victoriei, pentru că toți luaseră examenul - „și nu oricum, vorba dnei prof. Liana Gherdan, ci cu rezultate bune și foarte bune”.
Directorul școlii, dar și profesoarele organizatoare ale primului centru de examen Cambridge de la Școala „Dacia” speră ca „microbul” Cambridge să-i molipsească pe cât mai mulți elevi.
Mulți copii și părinți nu realizează încă ce valoare au aceste diplome cu recunoaștere internațională, mai cu seamă acum, după intrarea României în U.E.
Să mai spunem că gazdele au încadrat evenimentul în contextul manifestărilor de marcare și serbare a „Zilei Europei”. (Ovidiu Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Diplome Cambridge pentru 17 elevi de la Școala „Dacia” din Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019