Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ambasadorul Marek Szczygiel al Republicii Polone, în vizită la Instituția Prefectului

Astăzi,

Ambasadorul Marek Szczygiel al Republicii Polone, în vizită la Instituția Prefectului

Astăzi, miercuri, 17 septembrie 2014, la sediul Instituției Prefectului Județului Bihor a avut loc vizita dlui ambasador Marek Szczygiel al Republicii Polone la București.

Județul Bihor a fost reprezentat de prefectul județului Bihor, Claudiu Adrian Pop, Claudia Timofte, director în cadrul Cancelariei Prefectului, Daniela Călinescu consilier afaceri europene.
Vizita Excelenței Sale a fost o vizită de promovare și dezvoltare a colaborării economice dintre cele două țări, România și Polonia. Domnia sa a apreciat județul Bihor ca fiind în topul celor 5 județe privind companiile poloneze care au investit în România.
Totodată a apreciat și mulțumit pentru buna colaborare instituțională privind aspectele de tranzit al frontierei, precum și promptitudinea și profesionalismul în soluționarea dificultăților birocratice.
Polonia reprezintă un partener al cărui model merită să fie urmat în domenii precum: absorbția fondurilor europene, explorarea și exploatarea gazelor de șist și procesul de regionalizare.
Județul Bihor poate fi un „entry hub" pentru companiile poloneze în România, în special în domeniul transportului. În acest context ambasadorul a subliniat importanța dezvoltării infrastructurii în județul Bihor, existând un potențial deosebit totodată și în colaborarea pe nivel de învățământ și cultură.
Director Cancelarie,
Timofte Claudia
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ambasadorul Marek Szczygiel al Republicii Polone, în vizită la Instituția Prefectului.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020