Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul „Jurnalul siguranței mele”

Marți la „Dimitrie Cantemir”

Proiectul „Jurnalul siguranței mele”

Marți, 30 septembrie 2014, la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir" a fost lansat proiectul „Jurnalul siguranței mele", derulat în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Bihor.

La activitatea susținută de reprezentanții Poliției a fost invitată doamna inspector școlar pentru educație permanentă și activitate educativă formală și non formală, prof. Daniela Duma.
Grupul țintă, constând în elevi din clasele V-VII, a ascultat cu interes materialul prezentat de către doamna comisar-șef Ioana Indrieș,  iar unii dintre ei au și notat informațiile utile.
Calitate, siguranță, profesionalism sunt valorile promovate de unitatea noastră de învățământ. Dorim ca elevii noștri să fie mereu în siguranță, iar domnii polițiști vin în ajutorul cadrelor didactice cu acest proiect, care se va derula pe parcursul întregului an școlar. În următoarele luni vor fi abordate: „Circulație în siguranță", „Violența, arma celor slabi", „Siguranța pe Internet", „Grupul de prieteni", pentru prevenirea riscului apariției unor incidente în școală sau în afara ei.
Sperăm într-o bună colaborare cu poliția și implicarea pe viitor în activități cât mai atractive, care să îi antreneze și să îi stimuleze pe elevii școlii noastre. La întrebarea „Câți dintre voi doriți să fiți polițiști?" mulți au răspuns afirmativ, ceea ce arată că activitatea derulată astăzi (marți - n.n.) a avut un impact asupra celor prezenți.
Prof. Andra Crăciun,
consilier educativ

Trimite email

duminic, 18 august 2019