Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Perspective și provocări în dreptul secolului XXI

La Universitatea Agora din Oradea

Perspective și provocări în dreptul secolului XXI

Într-un cadru academic festiv, joi 23 octombrie 2014, ora 16,00 în aula verde a Universității Agora a avut loc deschiderea conferinței Agora International Law Conference (AILC), ediția a VIII-a, organizată în parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brașov.

Ediția din acest an a conferinței s-a evidențiat printr-un caracter practic-aplicativ, organizatorii programând în deschiderea lucrărilor un workshop cu dosar tematic "Opinie public și mass media în spațiul public european". Intervențiile participanților au adus în atenție numeroase aspecte practice din legislația actuală națională și internațională.
La conferință au participat invitați din 10 centre universitare din țară și trei din străinătate : Brașov, Galați, Pitești, Oradea, Cluj-Napoca, București, Iași, Arad, Craiova, Târgoviște, Ungaria, Turcia, Nigeria. Lucrările conferinței vor fi publicate în Agora Internațional Journal of JuriDICAL SCIENCES,  indexată în mai multe baze de date internaționale.
Inaugurarea sălii de procese simulate
 În același spirit al fundamentării cunoașterii părții teoretice specifice domeniului dreptului cu o aplicare adecvată  a cunoștințelor învățate în practică, Universitatea Agora a inaugurat o sală de procese simulate. Astfel, studenții care urmează programele de studii din cadrul Facultății de Drept și Științe economice  vor avea sală amenajată ca sală de judecată în care într-un cadru organizat vor putea, pe de o parte să desfășoare activități practice specifice unui proces de judecată, iar pe de altă parte vor putea iniția și găzdui  concursul anual de procese simulate.
(C.M.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Perspective și provocări în dreptul secolului XXI.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 20 august 2018