Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cea de-a V-a ediție a Târgul de Cariere, la Oradea

Joi, la Lotus Center

Cea de-a V-a ediție a Târgul de Cariere, la Oradea

Joi, 30 octombrie 2014, Lotus Center Oradea a găzduit cea de-a V-a ediție a Târgului de Cariere, „cea mai mare rețea de evenimente de acest tip din România și Republica Moldova", după aprecierea Louisei Olar, project manager-ul Târgului de Cariere.

„Cei peste 20 de participanți prezenți la târg oferă oportunități de carieră variate în industria auto și a componentelor auto, logistică și transport, domeniul hotelier și industria ospitalității, industria mobilei, IT și software. Posturile disponibile vizează studenți și absolvenți de facultate cu specializări diverse, cele mai multe oportunități fiind pentru ingineri. Se caută aici candidați pentru: consilier de relații cu clienții, supervizor HR, manager de proiect, asistent administrativ, dezvoltator NET, analist de afaceri, tester, inginer de producție, trainer de producție, inspector de calitate, inginer de teste, chimist, specialist în marketing, operator de logistică, specialist IT, manager de resurse umane, contabil, analist ERP, administrator de flotă auto, electronist, manager de restaurant, personal hotelier pentru vase de croazieră, administrator de pensiune, operator call-center, manager de vânzări, arhitect, manager de logistică, inginer automatist. Locurile de muncă sunt localizate atât în Oradea, cât și în alte orașe, cu varianta relocării: în București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Timișoara și Debrecen (Ungaria). Se caută vorbitori de limbi străine: engleză, franceză, germană, italiană, maghiară și rusă, a mai spus Louisa. Organizatorii evenimentului au pregătit și o tombolă, cu sprijinul partenerului eJobs: vizitatorii care vin la târg cu CV-ul eJobs completat minim 90% intră în cursa pentru un laptop și un smartphone. Þinem să subliniem, de asemenea, că și AJOFM-ul este astăzi prezent cu peste 900 de joburi disponibile. Ceea ce este un lucru îmbucurător, zic eu.
Actuala ediție a târgului s-a deschis la Chișinău (în Republica Moldova), a urmat municipiul Iași, apoi Sibiu, Arad (în urmă cu două zile), acum Oradea, săptămâna viitoare avem la Cluj-Napoca (între 4 și 7 noiembrie), cu două târguri consecutive, unul adresat tuturor industriilor, mai puțin IT, unde vom avea peste 30 de angajatori prezenți, iar al doilea eveniment consecutiv va avea loc joi și vineri și este un târg dedicat exclusiv domeniului IT, pentru că în Cluj vom avea peste 30 de angajatori exclusiv din această industrie. După Cluj urmează Brașovul între 12 și 13 noiembrie la Casa Armatei", ne-a declarat, în exclusivitate, Louisa Olar, project manager-ul Târgului de Cariere    
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cea de-a V-a ediție a Târgul de Cariere, la Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 11 decembrie 2019