Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Despre educație și educator, la Roşia

De Zilei Internațională a Educaţiei

Despre educație și educator, la Roşia

„Adevărat că mai cinstit lucru nu este în lume și mai scump și mai curat, decât omul procopsit la învățătură". (Mihail Sadoveanu)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educaţiei, la nivelul Școlii Gimnaziale Nr.1 Roșia, s-au desfășurat o serie de activități menite să aducă în prim plan rolul cadrului didactic în procesul instructiv-educativ, dar și rolul educației. 
Din activitățile realizate în data de 6 octombrie 2014 amintim: prezentarea de referate cu tema „Educația ieri și azi"; Studiu comparativ între sistemul educațional românesc și cel din Anglia, Franța, Spania și Italia; colaj cu citate celebre despre educație ale unor importanți oameni de știință și cultură; panou cu proverbe despre educație; desene sugestive pe tema educației; dezbateri privind evoluția carierei/cerințelor profesiei de dascăl. Pentru o bună organizare, elevii au fost împărțiți pe grupe de interes și au avut sarcini de lucru stabilite împreună cu doamna profesor Adina-Ionela Cioloș.
La finalul activității li s-au înmânat dascălilor școlii din partea elevilor felicitări prin care aceștia și-au exprimat recunoștința față de dăruirea și implicarea fiecăruia.
Doamna director, profesor Valentina Silaghi, a apreciat strădania copiilor prin cuvinte de laudă și prin oferirea de diplome. Dascălilor școlii, și nu numai, le-a urat un călduros „La mulți ani", multă putere de muncă și aplecare cu dragoste spre caracterele pe care le formăm zi de zi prin fiecare vorbă, gest sau  privire.
Este de apreciat efortul și implicarea acestor copii minunați în a desfășura într-un spirit de echipă diverse proiecte tematice.
Consilier educativ,
prof. Adina-Ionela CIOLOȘ
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Despre educație și educator, la Roşia.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019