Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet”

În 16 decembrie, ora 17.00, spectacolul

„Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet”

Centrul judeţean de voluntariat Bihor (în prezent cu 56 de voluntari activi, elevi şi studenţi) din cadrul Proiectului Engleză pentru viaţă, coordonat la nivel național de Asociația Shakespeare School pentru Educaţie, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor (DGASPC BH) vă invită la spectacolul caritabil „Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet".

Spectacolul „Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet" se adresează tuturor oamenilor care îşi doresc să participe la un spectacol caritabil în preajma sărbătorilor de iarnă şi să îi ajute pe cei mai puţin norocoşi, care au nevoie de ajutor. Fondurile donate se vor îndrepta sub formă de cadouri de Crăciun către copiii din centrele de plasament aparţinând DGASPC BH. Orice ajutor contează şi va fi de mare folos.
Ne dorim să descoperim împreună spiritul Crăciunului în cadrul spectacolului caritabil, care va face deliciul spectatorilor prin numere de teatru, muzică, dans şi nelipsitele colinde. Iar, nelipsitul Moș Crăciun îşi va face apariţia cu mici surprize pentru copilaşii prezenţi la spectacol!
Spectacolul va avea loc în data de 16.12.2014, la ora 17.00, în Sala de jocuri sportive a Universităţii din Oradea.
Dacă vreţi să vă alăturaţi evenimentului nostru şi astfel să facem împreună sărbătorile mai frumoase pentru persoane nevoiaşe din propria comunitate şi, implicit, pentru sufletele noastre, vă rugăm să completaţi formularul de înregistrare de la adresa:
http://goo.gl/forms/u4IOdlLhBF
Mulţumim anticipat tuturor oamenilor de bine!
Arată că și ție îți pasă! Te aşteptăm alături de noi!
Puteţi urmări activităţile Centrului judeţean de voluntariat Bihor pe pagina noastră de Facebook: Proiectul Engleză pentru viață - Bihor .
Coordonatoarele centrului județean de voluntariat Bihor,
lector dr. Marinău Andrada,
eleva Dzițac Ioana       

Trimite email

vineri, 3 aprilie 2020