Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Puțină distracție nu strică...

Sărbătoarea de Halloween

Puțină distracție nu strică...

Așa au considerat și elevii clasei a VIII-a C de la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu" Beiuș, aceștia fiind „regizorii" activității extrașcolare desfășurate sub forma unui spectacol - concurs prilejuit de sărbătoarea Haloween-ului, o sărbătoare destul de controversată pentru poporul român

Elevii au fost îndrumați și coordonați de doamnele profesoare de limba engleză, Pălcuțiu Mariana, Barbura Mihaela și Tanasov Mirela, dumnealor împărțind cu responsabilitate sarcini elevilor.
Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Popoviciu" răspunzând prompt acestei cerințe, au împodobit holul școlii cu acest simbol, precum și cu diferite creații tematice. Activitatea centrală a acestei activități a fost spectacolul - concurs organizat în seara zilei de 31 octombrie 2014. Atât decorul, cât și scenariul spectacolului au fost realizate de elevii clasei a VIII-a C, ei dorind să ofere colegilor câteva clipe de bună dispoziție. La concursul din cadrul spectacolului s-au înscris 59 de elevi care au depășit câteva probe, pentru ca, în final, să fie răsplătiți cu diplome în urma unei stricte jurizări.
Doamna profesor Pălcuţiu Mariana consideră că obiectivele activității: socializarea elevilor, dezvoltarea spiritului artistic la elevi, confecționarea costumelor, responsabilizarea elevilor cu privire la organizarea unui spectacol - concurs, au fost atinse, iar activitatea a fost una reușită, comportamentul elevilor demonstrând bună dispoziție și-a făcut simțită prezența.
Finalul activității a fost marcat de lansarea câtorva lampioane, iar elevii prezenți la școală în acea seară au primit ciocolată oferită de firma SC Ciocorom SRL Beiuș.  
Prof. Florina Cloanda

Trimite email

vineri, 23 august 2019