Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Şi elevii de la „Nicolae Bălcescu” au donat fructe şi legume

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară

Şi elevii de la „Nicolae Bălcescu” au donat fructe şi legume

Elevii a trei clase: I C, a III-a B și clasa pregătitoare B de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu", sub îndrumarea prof. Bunta Simona, Tăut Stela și Bughiu Maria, au participat în perioada 17-21 noiembrie 2014, la Campania umanitară ,,Săptămâna legumelor și fructelor donate", acțiune desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Prof. Simona Bunta, coordonatorul SNAC pe școală, dar și al acestei acțiuni, ne-a declarat că în urma finalizării acestei activități de voluntariat, „elevii celor trei clase au strâns aproximativ 200 de kg de fructe  și legume pe care le-am donat copiilor de la Centrul de Plasament (de pe Str. Feldioarei, nr. 2).
Acțiunea a avut drept scop atât cultivarea spiritul civic, cât şi sensibilizarea elevilor cu privire la situația dificilă în care se află copiii cu probleme sociale.
Consider, de asemenea, că activitatea a avut un dublu impact, deoarece elevii au învățat că generozitatea și spiritul civic nu depind doar de partea materială, ci și de cea afectivă.
Doresc să felicit elevii și părinții pentru gestul lor „de a fi folositori", de a fi mai buni şi mai înțelegători față de copiii aflați în dificultate", a mai spus coordonatorul de proiect, d-na prof. Simona Bunta.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Şi elevii de la „Nicolae Bălcescu” au donat fructe şi legume.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 5 iulie 2020