Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Armonii la căderea frunzelor

Toamna ruginie cu bogăţiile, frumuseţile şi surprizele ei

Armonii la căderea frunzelor

Obişnuiţi să observe schimbările din jur urmărind Calendarul naturii, elevii clasei pregătitoare din sistemul tradiţional de învăţământ de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu" Oradea, au dorit să le împărtăşească şi celor dragi, în cadrul unui moment artistic special.

Sub genericul „Toamna cea darnică", şcolarii îndrumaţi de doamna învăţătoare Ana Muscaş, au prezentat în faţa părinţilor, în sala  festivă, prima lor serbare din viaţa de  elev. Ei au dialogat pe tema roadelor bogate din grădini şi livezi, au recitat versuri în care au cântat frumuseţile anotimpului autumnal.
La prima lor reprezentaţie artistică, au fost onoraţi chiar de directorul liceului, părintele vicar, dl profesor Radu Rus, care i-a felicitat pentru isteţimea lor şi pentru toate cunoştinţele pe care le-au probat.
Să mai spunem că tot în această lună, „boboceii" au mai avut parte de două surprize: în 14 noiembrie, ei s-au bucurat de prezenţa trupei de teatru care le-a prezentat Scufiţa Roşie, iar vineri, 21 noiembrie, un grup de 9 şcolărei au participat la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai" la concursul „Îngeraşul", obţinând diplome şi premii, la prima lor confruntare oficială.
Florina Adriana Moldovan

Trimite email

joi, 12 decembrie 2019