Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Au dăruit alimente bătrânilor din Centrul de Vârstnici de la Băiţa

Dăruind din suflet pentru suflet!

Au dăruit alimente bătrânilor din Centrul de Vârstnici de la Băiţa

,,Te îmbogăţeşti prin ceea ce dăruieşti şi îţi îmbogăţeşti însuşi putinţa de a dărui" - Antoine de Saint-Exupery

Şcoala Gimnazială ,,Miron Pompiliu"  Ştei a participat în perioada 17-21 noiembrie 2014 la Campania socială intitulată „Săptămâna legumelor şi fructelor donate" care face parte din Strategia Naţională de Activitate Comunitară - SNAC.
Elevii şcolii noastre, coordonaţi de psihologul școlar Andreea Dumbravă, cu sprijinul conducerii şcolii (director, prof. Georgeta Muşet, director adjunct, prof. Simona Pantea, consilier educativ, prof. Sanda Merce) şi al celorlalte cadre didactice, au fost implicaţi în realizarea acestei campanii sociale prin strângerea de fructe şi legume pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate.
 Scopul acestei campanii a fost acela de a dezvolta spiritul voluntariatului şi atitudinea de întrajutorare faţă de cei aflaţi la nevoie prin sensibilizarea elevilor şi cadrelor didactice.
La recomandarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, aceste alimente au fost donate Centrului de Vârstnici de la Băiţa - Bihor. La predarea produselor, elevii şi dascălii însoţitori au fost întâmpinaţi de directorul centrului, părintele Nicolae Bura şi de ceilalţi angajaţi. Dl director i-a condus să-i prezinte bunicilor, mulţumindu-le pentru gestul lor de suflet.
Prin această nouă experienţă, elevii au conştientizat cât de important este să dăruieşti din suflet pentru suflet, fără a aştepta ceva în schimb.
La rândul său, d-na director Georgeta Muşet a mulţumit elevilor şi cadrelor didactice care s-au implicat în această campanie.
Ileana Tomescu & Andreea Dumbravă
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto:Au dăruit alimente bătrânilor din Centrul de Vârstnici de la Băiţa. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019