Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vă invităm la sărbătoarea Hramului Bisericii Ortodoxe „Sf. Ap. Andrei” din Oradea

Dragi orădeni şi bihoreni!

Vă invităm la sărbătoarea Hramului Bisericii Ortodoxe „Sf. Ap. Andrei” din Oradea

Aseară (sâmbătă, 29 nov. 2014), la Biserica Ortodoxă cu hramul „Sf. Apostol Andrei" din Oradea, am avut parte de o seară magică, pe care ne-au pus-o la suflet soborul de preoţi, grupul special de cântăreţi şi corul bisericii, cărora li s-au alăturat, în chip fericit, credincioşii prezenţi la sărbătoarea hramului, care va continua astăzi, la alte dimensiuni...

Programul zilei de astăzi, duminică, 30 nov.
Ora 8.30 - Slujba Utreniei
9.45 - Sfânta Liturghie (în cadrul Sf. Liturghii, răspunsurile vor fi date de membrii corului bărbătesc din Finteuşul Mare, judeţul Maramureş).
După Sf. Liturghie, corul bărbătesc din Finteuşul Mare va prezenta, pe solea din faţa altarului, un buchet de cântece patriotice de Ziua Naţională a României.
Dacă vremea ar fi favorabilă, corul ar cânta afară, pe solea din faţa bisericii, corul din Finteuşul Mare fiind celebru prin cântecele patriotice pe care le-a interpretat de-a lungul vremii în diferite zone ale ţării, dar şi peste hotare!
Aşadar, dragi români, veniţi astăzi, la Oradea,
la Biserica Ortodoxă „Sf. Ap. Andrei" să-l sărbătorim pe Sfântul Apostol Andrei, Cel Întâi chemat, Ocrotitorul României!
Pozele făcute aseară, pe care vi le oferim cu mult drag, am dori să vă îndemne să veniţi la Sărbătorirea hramului Bisericii Ortodoxe „Sf. Apostol Andrei" din Oradea.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze (69 de poze), accesaţi Galeria foto: Vă invităm la sărbătoarea Hramului Bisericii Ortodoxe „Sf. Ap. Andrei” din Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 27 ianuarie 2020