Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Votaţi-o pe Ioana în finala naţională!

Ioana Dziţac este în finala Galei Naţionale a Voluntarilor 2014

Votaţi-o pe Ioana în finala naţională!

În competiţia Gala Naţională a Voluntarilor 2014, Ioana Dziţac, elevă a Colegiului Naţional „Emanuil Gojdu'' Oradea, a fost nominalizată de către Asociația Shakespeare School pentru Educaţie la Categoria Voluntarul anului - Secţiunea Voluntarul anului în domeniul educaţie, nominalizare care s-a făcut prin prisma realizărilor în cadrul Proiectului Engleză pentru viaţă, dar şi a altor proiecte, în care Ioana a desfăşurat foarte multe activităţi şi, implicit ore de voluntariat, cu care s-a făcut cunoscută de-a lungul anului 2014 în judeţul nostru şi nu numai.

Competiția Gala Națională a Voluntarilor este organizată de Federația VOLUM - Federația organizațiilor care sprijină dezvoltarea voluntariatului în România, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Federația Fundațiilor Comunitare din România.
Ioana a trecut cu bine de primele două etape ale competiţiei; astfel, prima etapă a constat într-o preselecţie realizată pe baza analizei formularelor nominalizate de candidatură de către evaluatori externi Federației VOLUM, în urma căreia au fost aleși până la 10 nominalizați pentru fiecare secțiune; a doua etapă a cuprins o selecție intermediară realizată tot de către evaluatori externi Federației VOLUM, care a constat în realizarea de interviuri pe Skype cu fiecare dintre cei selectați. După aceste două etape, Ioana s-a calificat în finala Galei Naţionale a Voluntarilor 2014.
Urmează etapa finală care va consta în completarea unui formular detaliat de către cei selectați în urma interviurilor dintre care juriul fiecărei secțiuni va alege câștigătorii în ultima etapă a jurizării.
În perioada imediat următoare, în timpul jurizării, pe website-ul competiției galavoluntarilor.ro va exista o secțiune specială pentru ca publicul să-și voteze favoriții. Votul publicului nu va fi luat în considerare la nota finală, dar va conta la acordarea Premiului Publicului pentru cel mai votat voluntar. Aşa că, la deschiderea secţiunii de vot on-line, VOTAŢI Ioana Dziţac în finala Galei Naţionale a voluntarilor 2014 pe:
http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/domnica-ioana-dzitac-438
Câștigătorii vor fi anunțați și premiați la Gala Naţională a Voluntarilor  din 12 decembrie 2014, la Bucureşti, unde Ioana va reprezenta asociaţia care a nominalizat-o, colegiul din care provine, comunitatea locală!
Felicitări, Ioana pentru calificarea în finala Galei Naţionale a Voluntarilor!
Este o realizare nemaipomenită la doar 15 ani!
Felicitări pentru toate contribuţiile aduse educaţiei de-a lungul timpului!
Ioana, te vrem laureată!
Ovidiu Dan

Trimite email

vineri, 6 decembrie 2019