Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

C.J.E. a împlinit un an

Vineri, 26 ianuarie 2007,

C.J.E. a împlinit un an

Vineri, 26 ianuarie, membrii Consiliului Județean al Elevilor - Bihor (C.J.E.B.) au împlinit un an de existență.

De ziua lor, prof. Georgeta Sadoveanu, inspector cu munca educativă în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Bihor, le-a pregătit o supriză.
La ședința festivă care a avut loc la sala de ședințe a I.S.J. Bihor, a fost lansat primul număr al revistei C.J.E., intitulată "Avem cuvântul". Revista apare sub egida Fundației "Floare de lotus".
George Lucian, Livia Negruț, Corina Costruț ... și toți ceilalți consilieri județeni, dar nu numai ei, au avut parte și de un tort pe cinste.

Onorați... și felicitați!

Rând pe rând, distinșii invitați care au luat cuvântul s-au arătat încântați de existența acestui consiliu (Consiliul Județean al Elevilor din Bihor), despre a cărui activitate dna inspector Georgeta Sadoveanu are numai cuvinte de laudă. George Lucian, ambițiosul președinte C.J.E., a prezentat în amănunt activitatea de un an a C.J.E., însoțind vorbele cu imagini. S-a insistat pe cele două caravane organizate, în mai și noiembrie 2006, în două zone ale județului (Aleșd-Șuncuiuș, și Salonta-Tinca). Au impresionat audiența participările președintelui C.J.E. la manifestările organizate de Consiliul Național al Elevilor (și faptul că C.N.E. a preluat și transformat sigla bihorenilor în siglă națională). Despre revista C.J.E. care abia s-a născut, a vorbit președintele Fundației "Floare de lotus", Elena Muntean, cea care s-a zbătut să găsescă sponsori și să o aducă pe masă la ceas aniversar. În cele 20 de pagini, își găsesc loc toate însemnările pe care membrii C.J.E. din întreg județul le-au încredințat spre apariție în revista lor, sugestiv intitulată "Avem cuvântul". Se așteaptă ca în numerele următoare să-și spună cuvântul cât mai mulți elevi, de pe tot cuprinsul județului...
Toți consilierii județeni au fost felicitați și răsplătiți cu diplome de excelență și onoare de conducerea Inspectoratului Școlar, iar simpla prezență a distinșilor invitați la ședința festivă (inspectori școlari, în frunte cu inspectorii generali adjuncți, Silviu Torjoc și Akos Zoltan, membri ai C.P.E.C.A., în frunte cu chestor Gheorghe Chereji - șeful centrului, dna Ioana Indrieș, inspector în cadrul Compartimentului de prevenire a criminalității al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, directori de școli și un reprezentant al părinților) i-a onorat pe reprezentanții legitimi ai elevilor bihoreni.
După acest prim an de ucenicie și probă, se așteaptă din partea consilierilor județeni o activitate sporită, responsabilă și eficientă, care să le facă cinste.

 

Ov. Dan

Trimite email

mari, 16 iulie 2019