Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„English Exercises for Smart Students”, auxiliar didactic de limba engleză

Vineri, la „Avram Iancu”, lansare de carte

„English Exercises for Smart Students”, auxiliar didactic de limba engleză

Din nou, dascălii şi elevii noştri dovedesc că pot atinge performanţe.

Vineri, 5 decembrie 2014, la Colegiul Național „Avram Iancu" Ștei a avut loc o lansare de carte.
Șapte elevi, Cristian Dan, Iulian Halmai, Camelia Haneș, Bianca Herle, Corina Păulaș, Alexandru Pușcaș și Simona Sim, coordonați de d-na profesoară Cornelia Frai au conceput un auxiliar didactic de limba engleză, „English Exercises for Smart Students". La eveniment au participat cadre didactice, elevi și părinți.
Evenimentul a fost deschis de domnul director Cristian-Adrian Andru, care și-a mărturisit bucuria şi mândria faţă de acest moment, menționând faptul că pentru a crea trebuie să stăpânești foarte bine domeniul respectiv, cu atât mai mult cu cât vorbim despre o limbă străină. Totodată, acesta s-a declarat convins de faptul că momentul de azi nu reprezintă doar finalizarea unui proiect, ci deschide un drum ce va deveni tradiţie la CN „Avram Iancu" Ştei.
D-na profesoară Cornelia Frai, coordonatoarea cărţii, a mulțumit domnului director pentru sprijin și susținere financiară. De asemenea, a ținut să precizeze că acest auxiliar este rezultatul unei munci asidue a celor implicați, desfășurate pe toată durata vacanței de vară.
În continuare, trei dintre autorii caietului de exerciţii au luat cuvântul, pe rând, pentru a evidenția ceea ce înseamnă pentru ei această realizare.
La final, d-na profesoară a împărțit cărți șefilor de clasă, invitându-i pe toți la bibliotecă pentru a face cunoștință cu auxiliarul lansat.
Niculae Alina

Trimite email

vineri, 18 octombrie 2019