Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Spectacolul caritabil „Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet”

Marţi, Centrul judeţean de voluntariat a pus la cale

Spectacolul caritabil „Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet”

Cei 56 de voluntari ai Centrului judeţean de voluntariat, în parteneriat cu copilaşii din centrele sociale aparţinând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor, ne-au demonstrat, marţi, 16 decembrie 2014, forţa voluntariatului, credinţa că se poate şi speranţa că viitorul este în mâinile lor.

De la pupitrul de „comandă", coordonatorii proiectului Engleză pentru viaţă, doamna profesor Andrada Marinău şi Ioana Dziţac, deţinător al Premiului Publicului pentru Cel mai votat voluntar al anului 2014, au reuşit să creeze, marţi seara, în Sala de jocuri a Universităţii din Oradea, o atmosferă de poveste de iarnă, cu mulţi îngeraşi pe scenă.
Spectacolul caritabil „Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet" a reuşit să aducă în sufletele spectatorilor magia Sfintelor Sărbători.
„Ne dorim să descoperim împreună spiritul Crăciunului în cadrul spectacolului caritabil, care va face deliciul spectatorilor prin numere de teatru, muzică, dans, colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet", ne-a declarat Ioana Dziţac înaintea evenimentul. Şi aşa s-a şi întâmplat!
Cu sufletul deschis, pus pe palmă
Felicitări, Ioana! Felicitări voluntarilor, felicitări artiştilor şi oamenilor de bine care au fost alături de organizatori.    
Sufletul lor deschis, pus pe palmă, s-a revărsat pe scenă în colinde româneşti şi internaţionale, în dans şi armonia culorilor, în tinereţea lor exuberantă şi curată. Ne-au cucerit cu sinceritatea şi forţa lor de convingere: studenţi ai Facultăţii de Litere a Universităţii din Oradea şi voluntari ai proiectului, în „Visul unei nopţi de vară"; copiii de la Centrul de plasament de tip familial Miracole Oradea cu dansul lor; colindătorii internaţionali de la Şcoala Gimnazială Internaţională Agora, cu un recital de colinde în română, engleză, germană, italiană şi poloneză, sub coordonarea unei echipe de profesori: Alina Manolescu, Maria Agape, Crina Miere, Michaela Aromanesei, cărora li s-au alăturat solişti ai grupului artistic Agora; copiii de la Centrul de plasament de tip familial Buburuzele Oradea, cu cântec de Crăciun (în limba engleză); Ioana Rotar - semifinalistă la Românii au talent, cu gimnastică ritmică; studenta (şi voluntara) Andreea Puşcaş, cu colindă şi cântec de muzică populară; copiii de la Centrul de plasament de tip familial Steaua Norocoasă; surioarele gojdiste Teodora şi Ruxandra Bodog, cu un moment instrumental: duet (harpă & flaut), solo (harpă), solo (flaut); perechea de dansatori Carla Hora - Sergiu Corbu, membri ai Clubului de dans sportiv „Exclusive", cu o suită de dansuri sportive; copiii de la Centrul de plasament de tip familial Cireşarii din Tinca. Ei ne-au surprins plăcut cu sceneta „Irozii"; Andrada Anton, Bandor Vanesa şi Lele Sophia au prezentat un show dance...
Sperăm să nu fi uitat pe cineva, pentru că protagoniştii au fost mulţi, iar Moşul a fost atent cu artiştii, răsplătindu-i pe toţi cu daruri.
Doamna prof. Andrada Marinău şi Ioana, Dziţac, voluntarii şi toţi protagoniştii spectacolului mulţumesc orădenilor prezenţi marţi seara la spectacolul caritabil „Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet".
Ei tot mai cred că vor reuşi să schimbe lumea în bine. Acordaţi-le credit şi şansa de a o proba!
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Spectacolul caritabil „Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 3 aprilie 2020