Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Aniversarea a 10 ani de activitate a firmei de exerciţiu Hobby S.R.L.

Marţi, la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”

Aniversarea a 10 ani de activitate a firmei de exerciţiu Hobby S.R.L.

Marţi, 16 decembrie 2014, în Sala festivă a Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul" din Oradea s-a derulat un eveniment de excepţie: aniversarea a 10 ani de activitate a firmei de exerciţiu Hobby S.R.L.

Au participat elevi şi profesori de la C.T. „Mihai Viteazul" cu predilecţie parteneri din celelalte firme care funcţionează în liceu, foşti „angajaţi" - absolvenţi ai şcolii, invitaţi de la Colegiul Tehnic „Andrei Şaguna" Oradea - prof. Negrean Simona, prof. Crişan Csilla, însoţite de un grup de elevi.
Organizată în această perioadă de profundă semnificaţie pentru toţi creştinii, sărbătoarea Crăciunului, programul a cuprins  colinde interpretate de un grup vocal pregătit de profesorii de religie Botiş Dana, Cuş Alina şi Suplăcan Sorin. Iniţiatoarea  evenimentului, dna. prof. Bara Mariana, cea care a coordonat firma de exerciţiu de-a lungul celor 10 ani de activitate  a prezentat un istoric al firmei evidenţiind rezultatele meritorii obţinute de cele şase generaţii de elevi care au activat  în firmă în cei 10 ani: premiile obţinute la târgurile internaţionale şi naţionale, Competiţia Business plan, Marca de calitate. Managerii companiei în această perioadă au fost Avădanei Laura-astăzi economistă în Bucureşti, Vătafu Alexandru - inginer constructor în Anglia, Brânduş Rareş - economist în Oradea, Pantiş Vinicius - economist în Oradea, Szerak Cristina - studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice Oradea şi Faur Daiana - managerul actual - elevă în clasa 12 B.
Cele mai emoţionante momente au fost cele ocazionate de reîntâlnirea prof. coordonator cu foştii elevi care au activat în firmă de-a lungul timpului şi care au ţinut să sublinieze rolul pe care l-au avut competenţele şi cunoştinţele dobândite prin această formă de instruire în formarea lor profesională. Dna Bara Mariana, foarte emoţionată, a mulţumit celor care au răspuns prezent invitaţiei de a participa la această aniversare şi nu au fost puţini.
A participat la program un grup de dansatori - unii elevi ai liceului nostru - de la Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea pregătiţi de dna. Negrău Floare care ne-au încântat cu frumuseţea dansurilor populare din Bihor.
S-au proiectat poze, filme de prezentare, clipuri publicitare realizate de elevi,  de la toate manifestările la care a participat firma  Hobby SRL în cei 10 ani: târguri, aniversări, activităţi curente în companie.
Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută şi de fosta „angajată" a firmei  Lupu Mihaela -studentă - care a interpretat două melodii de muzică uşoară, de trupa „Shake beatbox" formată din trei elevi ai  şcolii.
Un moment aparte a fost parada coafurilor pentru ocazii speciale - sărbătorile de iarnă - prezentată de eleve de la specializarea Coafor stilist clasa 11-a şi a 12-a pregătite de dna. prof. Liberţ Gabriela.
Finalul activităţilor a culminat cu tortul aniversar în forma unui teren de fotbal - deoarece   obiectul de activitate al firmei este  comerţul  cu articole sportive şi de agrement, însoţit de artificii, baloane cu confetti.
Se cuvine să apreciem efortul clasei 12 B - dirigintă dna. prof. Szuiogan Nadia - cea care a organizat impecabil acest  eveniment cu menţionarea elevilor: Mariş Ionela, Faur Daiana,  Fulop Laura, Manea Alexandra, Vese Florina, Coita Otilia şi Petruş Narcis. 
Multe mulţumiri conducerii Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul", dl. director Filimon Ruben şi dna. director adj. Ardelean Simona care au susţinut permanent activităţile din  firmele de exerciţiu care funcţionează în şcoală şi s-a implicat şi în organizarea acestui  moment  aniversar.
Mariana Bara & Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze (90 de poze), accesaţi Galeria foto: Aniversarea a 10 ani de activitate  a firmei de exerciţiu Hobby S.R.L. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020