Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Tabăra de iarnă a Cercetaşilor orionini la Sebişel

Trei zile memorabile

Tabăra de iarnă a Cercetaşilor orionini la Sebişel

Tinerii din Comunitatea „Don Orione" după ce au petrecut împreună sărbătorile de Crăciun (Sfintele Liturghii, colidatul prin familii...) au plecat pentru trei zile în tradiţionala tabără de iarnă.

Pe 27 decembrie 2014, tinerii cercetaşi din „Comunitatea Scoutiştilor Orionini" (Reparto, Noviciat, Clan-Foc, Co.Ca) am urcat la munte, pe Valea Aleului, la Sebişel. Am petrecut zile memorabile în natură şi în compania celorlaţi. Am avut şi zăpadă, ce-i drept, nu multă, exact cât să se marcheze această tabără pentru a o face mai frumoasă. Jocurile în zăpadă şi bătăile cu bulgări au fost nelipsite, precum şi o drumeţie de câteva ore.
Serile au fost înfrumuseţate prin scenete, jocuri, cântece, momente spirituale şi discuţii pe diverse teme. Şi ce tabără ar fi fost aceea fără un joc de noapte? Ei bine, chiar dacă am fost cu toţii foarte adormiţi şi chiar dacă nu am fost la fel de „entuziaşti" precum în timpul zilei, ne-am distrat şi am alergat până când ne-au lăsat puterile.
Am avut parte de clipe pline de zâmbete, clipe educative, clipe pentru a întări legăturile de prietenie şi frăţie scout, s.a.m.d., dar per total a fost o tabără scout reușită.
Mulţumim bunului Dumnezeu şi Comunităţii „Don Orione" din Oradea că ne-a dat posibilitatea să trăim încă odată o asemenea aventură.  
„Întotdeauna fii gata!"
Vâscan Alina
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Tabăra de iarnă a Cercetaşilor orionini la Sebişel.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 5 august 2020