Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua școlii la Octavian Goga din Oradea

Vineri, 30 mai

Ziua școlii la Octavian Goga din Oradea

Școala cu clasele I-VIII "Octavian Goga" a sărbătorit, vineri, 30 mai 2008, 24 de ani de existență.
Cu mic cu mare, elevii și cadrele didactice s-au implicat în susținerea unor activități deosebite, printre care amintim concursurile de perspicacitate, expozițiile și concursul de desene, șezătorile literare sau concursul de cultură generală. Cei din clasele a III-a și a IV-a au interpretat cântece și poezii antrenante, în limba engleză.

 Clasa a IV-a B și-a imaginat o călătorie prin Europa ("Cu zâmbet pe buze, pășind în Europa"), desenele lor fiind remarcate  de vizitatori.
Elevii clasei a VI-a au prezentat în cabinetul AEL al școlii un studiu pe care l-au condus chiar ei, prin aplicare de chestionare celor din cartier, referitor la poluare și modalitățile prin care putem păstra un mediu curat. 
Cei din clasa a VIII-a au pregătit un moment amuzant, adaptând melodii celebre la versuri ce descriu preocupări specifice vârstei, în special gândul la vacanța mare. De asemenea, repertoriul lor a cuprins și melodii din creația poetului Octavian Goga. 
Elevii claselor a VII-a A și C, respectiv, a VIII-a B s-au remarcat la sesiunea de comunicări pentru elevi, prin simpozioanele de referate Fenomene termice, Matematicieni celebri, iar cei din a V-a C prin concursul de perspicacitate Micul matematician. Elevii talentați au avut ocazia să-și etaleze lucrările în fața colegilor, susținându-și referatele cu multă convingere. Clasa a V-a B a vizitat filiala din Ioșia a Bibliotecii „Gheorghe Șincai” în cadrul proiectului „Să citim pentru mileniul III”.
Curtea școlii s-a animat atunci când elevii și profesorii au disputat „meciul secolului”, după care, a venit rândul lor să joace fotbal sau handbal, susținuți frenetic de galeriile celor mici.
Alți elevi au participat la concursul de desene pe asfalt pe tema „ O lume curată și fericită pentru fiecare copil”.
Sărbătorind și în acest an „Ziua școlii”, se dorește astfel să se creeze o tradiție prin marcarea an de an a acestui eveniment. (D.P.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ziua școlii la Octavian Goga din Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019