Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ateliere de creaţie

Săptămânal,

Ateliere de creaţie

Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai", în colaborare cu Fundaţia Culturală de pe lângă Biblioteca „Gheorghe Şincai" Oradea organizează săptămânal ateliere de creaţie pentru cei interesaţi să înveţe lucruri noi, să aprecieze tradiţiile populare, dobândind astfel principii elementare de estetică şi cultivând gustul pentru frumos.

Pentru înscrieri sunaţi la telefon 0359.800.363, interior 122 sau 119 sau direct la Secţia împrumut carte pentru adulţi şi Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii (str. Armatei Române nr. 1/A), ori pe e-mail, la adresele:
bibliobihor.simpozion@gmail.com  şi biblioatelier@yahoo.com
Data limită pentru înscrieri: 13 februarie 2015.
Taxa de participare este de 15 lei/participant. Din această taxă fundaţia achiziţionează: materiale pentru confecţionarea obiectelor în cadrul atelierelor de creaţie;
realizează materiale promoţionale; achiziţionează produse alimentare destinate celor două mese oferite persoanelor în vârstă de la un centru de vârstnici din Bihor.
Atelierele se vor desfăşura începând din 25 februarie 2015, de la ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai'', sala polifuncţională, et. II.
Aşteptăm înscrierile voastre! (M.B.)

Trimite email

duminic, 18 august 2019