Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vineri, 13 februarie, Bursa Locurilor de Muncă „FACTOR”

La Centrul de Afaceri Trade Center Oradea

Vineri, 13 februarie, Bursa Locurilor de Muncă „FACTOR”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor (AJOFM Bihor), în parteneriat cu Active Job Consulting organizează vineri, 13 februarie 2015, începând cu ora 9.00, prima Bursă a Locurilor de Muncă din anul 2015.

Evenimentul se va desfăşura la Centrul de Afaceri Trade Center Oradea (www.tradecenteroradea.ro), str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Center.
„Principalul nostru obiectiv este de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatorii din Municipiul Oradea şi judeţul Bihor, şi de a contribui, astfel, la creşterea ratei de ocupare din regiunea noastră. Este pentru prima dată când organizăm un târg al locurilor de muncă la Oradea Trade Center, unde sunt întrunite toate condiţiile pentru un eveniment de succes: avem un spaţiu adecvat cu toate dotările necesare, angajatorii vor putea beneficia de standuri expoziţionale moderne, iar cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă vor avea parte de o ofertă generoasă de locuri de muncă. Ne aşteptăm să fie prezente peste 50 de firme, cu peste 500 de locuri de muncă disponibile", a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.
Bursa Locurilor de Muncă din 13 februarie 2015 este un eveniment organizat în cadrul proiectului "FACTOR - Fii activ în oraşul tău!". Proiectul este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 „Investeşte în oameni!". Partenerii AJOFM Bihor în implementarea proiectului sunt Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ, S.C. Active Job Consulting S.R.L. Oradea şi S.C. Multi Proiect S.R.L. Piatra Neamţ.
Director executiv,
Bekesi  Csaba

Trimite email

miercuri, 16 octombrie 2019