Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

S-a dat startul înscrierilor în noua campanie „Inimă de mamă!”

În atenţia mămicilor,

S-a dat startul înscrierilor în noua campanie „Inimă de mamă!”

Clubul Femeilor Social-Democrate Bihor a dat luni startul evenimentului „Inimă de mamă!", ediţia I, o continuare a tradiţionalei campanii „Mă creşte singură!", organizată pe parcursul a cinci ediţii de către Lotus Center şi Fundaţia Pro Valoare.

Scopul acţiunii este de a ajuta mamele care îşi cresc singure copiii, să le ofere acestora un cadou în prag de mărţişor.
Mămicile care doresc să se înscrie în această campanie, trebuie să aibă domiciliul în Oradea, să aducă cu ele o copie a buletinului sau a cărţii de identitate, copia certificatului de naştere a copilului (copiilor), dintre care unul să aibă vârsta maximă de 6 ani împliniţi, adeverinţa înscrierii copilului (copiilor) într-o creşă sau grădiniţă, dar şi un act care să dovedească starea civilă a mămicii (necăsătorită, divorţată sau văduvă).
Pentru cazurile în care copilul are probleme de sănătate vor fi ataşate acte doveditoare. Vor fi încurajate mamele copiilor care au rezultate şcolare sau extraşcolare deosebite şi pot dovedi acest lucru prin xerocopii ale diplomelor primite.
Înscrierea în campanie are loc în perioada 9-16 februarie 2015, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10 şi 13, la Cabinetul Parlamentar al D-nei Deputat Sonia Drăghici, situat în Oradea, Bd. Dimitrie Cantemir Nr. 82 (lângă Oficiul Postal nr. 10).
Strângerea de fonduri se va desfăşura sâmbăta, 28 februarie, de la ora 19, la restaurantul Hotelului Internaţional din Băile Felix. Orice persoană care doreşte să sprijine această acţiune este invitată să o facă, până joi, 26 februarie, la Cabinetul Parlamentar al d-nei Deputat Sonia Drăghici sau prin telefon la numărul 0771 721662. La fel ca în ceilalţi ani, toate sumele strânse vor fi donate mămicilor care au cu adevărat nevoie.
Ediţiile anterioare ale campaniei „Mă creşte singură", desfăşurate anual, începând cu 2009, au făcut sărbătorile mai frumoase pentru peste 1200 de mame care îşi cresc singure copiii. Daţi-le şi voi o mână de ajutor!
Monica Popovici

Trimite email

luni, 28 septembrie 2020