Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vernisajul de fotografie Poveşti de dragoste din Zi de zi

Marţi, la Galeria de Arte Vizuale

Vernisajul de fotografie Poveşti de dragoste din Zi de zi

Marţi, 24 februarie 2015 (de DRAGOBETE!), ora 18, la Galeria de Arte Vizuale Oradea, va avea loc vernisajul de fotografie Poveşti de dragoste din Zi de zi, autor Adela Lia RUSU A.FIAP.

Expoziţia cuprinde 37 de fotografii, 37 de poveşti de dragoste, începând cu cel mai tânăr cuplu care are un an de prietenie până la cuplul cu o experienţă de viaţă de 50 de ani de căsătorie.
Motto-ul meu este ,,Dacă dragoste nu e, nimic nu e", mărturiseşte Adela Lia RUSU, motivând demersul artistic astfel: ,,Privind  blocurile luminate noaptea, cu atâtea poveşti de viaţă ascunse în spatele ferestrelor, unele fericite, altele triste, m-am gândit că mi-ar plăcea să fac cunoscute poveştile însufleţite de dragoste, poveşti care să fie exemplu şi sursă de inspiraţie pentru cei care sunt la început de drum în viaţa de cuplu".
Artista mulţumeşte revistei „Zi de zi" că i-a oferit posibilitatea publicării acestor frumoase poveşti.
Invitaţii speciali ai evenimentului vor fi: Maria Vesa Aursulesei - publicist, Miki Vieru - poet, Eduard şi Bianca - magicieni.
Expoziţia va putea fi admirată până în data de 8 Martie, concomitent cu Târgul de Mărţişoare şi cadouri de 8 MARTIE, ediţia a XII-a, care va debuta miercuri, 25 februarie 2015 şi va putea fi vizitat de orădeni şi turişti până duminică, 8 MARTIE; în cadrul Târgului vom avea nenumărate evenimente muzicale şi artistice.
Radu Tîrnovean

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.