Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Întâlnirea cu studenţii

În 13 februarie, la „Nicolae Jiga

Întâlnirea cu studenţii

A devenit o tradiţie ca în fiecare an, în vacanţa de după sesiunea de examene din iarnă, la Liceul Teoretic „Nicolae Jiga" din Tinca, să aibă loc o activitate la care sunt invitaţi foşti elevi ai şcolii noastre, absolvenţi din promoţia anterioară, deveniţi studenţi. Scopul este acela de a le împărtăşi liceenilor noştri primele impresii din viaţa de „boboc" universitar.

Activitatea din acest an, desfăşurată sub genericul „Întâlnirea cu studenţii" a fost organizată de elevii claselor a XI-a A, B şi C, coordonaţi de doamnele prof. Madear Viorica-Ana, Boca Minodora- Amalia şi Madiar Anamaria.
Pentru a -i (re)aduce pe studenţi cu picioarele pe pământ şi cu sufletul în liceu, manifestarea s-a deschis cu intonarea Imnului liceului; după care d-na prof. Boca Minodora-Amalia le-a adresat salutul de bun venit în liceul pe care l-au absolvit.
La activitate au fost prezenţi şi foştii diriginţi, d-na Martin Florica şi Oana Lola-Aura, care şi-au exprimat bucuria de a-i revedea pe foştii lor elevi, precum şi d-nele prof. Balogh Mărioara şi Deac Claudia.
În dialogul care s-a înfiripat, studenţii şi-au prezentat noua carte de vizită (cuprinzând facultatea şi specializarea), primele impresii şi diferenţele dintre viaţa de elev şi cea de student.
Curioşi, elevii noştri au dorit să afle şi mai multe lucruri, începând chiar cu examenul de Bacalaureat, ponderea pe care o are în accederea în învăţământul superior, şi continuând cu activităţile la care au participat în calitate de proaspeţi studenţi.
La final, cu toţii s-au îndulcit cu  produsele culinare pregătite de elevii claselor organizatoare.
Elevul Călin Lăzuran, din clasa a XI-a A, a imortalizat câteva momente de la evenimentul din 13 februarie 2015.
Prof. Madear Viorica-Ana
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Întâlnirea cu studenţii.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 24 februarie 2020