Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Aspiraţii comune, culturi diferite”

Duminică, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”

„Aspiraţii comune, culturi diferite”

Duminică, 1 martie, la ora 12.00, Liceul Teoretic „Lucian Blaga" va găzdui o acţiune multiculturală, la care vor lua parte cinci studenţi din China, Malayezia, Taiwan, Argentina şi Brazilia şi un grup de liceeni orădeni.

Acţiunea este intitulată „Aspiraţii comune, culturi diferite" şi se vrea o replică la evenimentele petrecute la Paris, care au zguduit lumea întreagă. Organizatorii vor să arate că, în ciuda diversităţii culturale, religioase şi etnice, oamenii îşi pot manifesta respectul şi toleranţa unii faţă de altii şi faţă de preferinţele fiecăruia. 
În program sunt prevăzute: obiceiuri şi tradiţii legate de diverse sărbători ale anului, din România şi din diverse ţări de pe glob. Vor avea loc, printre altele, o expoziţie de mărţişoare, un program artistic cu dansuri, cântece şi momente artistice din ţările menţionate şi degustarea unor produse culinare cu specific românesc.
Manifestarea este organizată de prof. Rarahu Puşcariu, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga", în colaborare cu Universitatea Oradea şi ASUO.
Prof. Rarahu Puşcariu & Mălina Pop

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019