Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Copiii de la Grădiniţele „Trei Ursuleţi” - Vestitori ai primăverii

Vineri, ediţia a IV-a a Târgului de mărţişoare - la Lotus Center

Copiii de la Grădiniţele „Trei Ursuleţi” - Vestitori ai primăverii

„Orice dar e o bucăţică de suflet. Şi tot ce dai din toată inima e de un preţ ce nu se poate socoti. Adevărata valoare însă a darului e pururea hotărâtă de dragostea cu care-i primit". Alexandru Vlahuţă

Pentru al patrulea an, consecutiv, minunaţii preşcolari ai Grădiniţelor „Trei Ursuleţi" au adus primăvara la Lotus Center.
Evenimentul s-a petrecut vineri, 27 februarie 2015, sub cupola de lumină şi culoare a Lotus-ului, acolo unde „ursuleţii" se simt în largul lor!
De câteva săptămâni, de când se derulează proiectul educativ caritabil, copiii s-au străduit şi au reuşit să confecţioneze sute de mărţişoare cu tematica specifică sărbătorilor de primăvară, care au fost puse în vânzare, la acest târg.
I-am urmărit cu cât drag s-au aşezat ei vineri la măsuţa de lucru pentru a mai fabrica un giuvaier sub privirile şi cu concursul părinţilor şi bunicilor, care îi sorbeau din ochi. Alexandru, un puşti de vreo 2 ani şi două luni, după cum ne-a spus mămica sa, nu a venit singur la târg, ci cu întreg familionul: mami, tati, buni, tuşa... Cum ar fi putut lipsi de la târg chiar Sara, surioara lui de doar 2 luni!!! A adus-o şi pe ea, dar a lăsat-o să admire totul, deocamdată, din cărucior.
Sunt greu „bătrânii" de pornit, dar după ce s-au apucat de treabă, sunt greu de oprit. Aşa s-a întâmplat şi cu Anastasia. Când să se ridice de la masa de lucru, nu mai voia să plece... nici în ruptul capului!
Scopul târgului... este unul nobil - caritabil
„Scopul târgului nostru de mărţişoare este unul nobil - caritabil, după cum aveam să aflăm de la doamna director Mihaela Iluţa. Sumele pe care le vom obţine din vânzarea mărţişoarelor vor fi donate Asociaţiei Amia - Suflet de copil!"
„Pentru că misiunea Asociaţiei Amia - Suflet de copil este de a spijini din punct de vedere material şi emoţional copiii abandonaţi în spitale şi centre de plasament", a ţinut să completeze, Mihaela Bistran, celălalt director al Grădiniţelor „Trei Ursuleţi". Iar noi ne dorim să fim o rază de soare în viaţa unor copii dragi nouă şi de a oferi o mângâiere acestor copii".
„Mulţumim pe această cale tuturor părinţilor care ne-au sprijinit cumpărând mărţişoarele făurite de copiii lor, dar şi de mulţi alţii, mulţumim colegelor noastre care îndrumă copiii cu dăruire şi profesionalism; mulţumim gazdelor şi partenerilor noştri de la Lotus Center. Iar în prag de Mărţişor, urăm tuturor o nouă primăvară senină şi încântătoare, cu parfum de fericire!" - director Mihaela Iluţa.
Tot de la cele două doamne directori, am aflat apoi care au fost cadrele didactice de la cele două grădiniţe „Trei Ursuleţi" care au fost prezente la cea de-a IV-a ediţie a târgului de mărţişoare, desfăşurată vineri la Lotus Center.
Preşedintele Grădiniţelor „Trei Ursuleţi" - doamna Nistreanu Laura Delia
G.P.P. „Trei Ursuleţi"
Grupa mică Piticot: ed. Flore Adina şi Popovici Nicoleta
Grupa mică - ed. Budău Paula şi Roşca Ioana
Grupa mijlocie - ed. Olău Ramona şi Pituţ Mariana
Grupa mare - ed. Negrău Elena şi Petrescu Alina
prof. psihologoped Horga Florina, prof. lb. engleză Ban Denisa
director Iluţa Mihaela
Grădiniţa „Trei Ursuleţi" - 1
Grupa mică - ed.  Roşca Ioana şi Klein Andreia
Grupa mijlocie A - ed. Bistran Mihaela, Flore Adina şi Zsura Felicia
Grupa mijlocie B - ed. Hus Ramona şi Oşvat Laura
Grupa mare A - ed. Olău Ramona şi Bogdan Ianki Monica
prof. psihologoped Silcău Raluca, prof. de engleză  Diana David.
director Bistran Mihaela.
De-acum primăvara poate să înceapă, copiii şi-au făcut datoria: să o vestească şi să o întâmpine cu darurile lor rupte din soare, părinţii, aşijderea!
Regretăm absenţa de la un alt târg de mărţişoare, drag nouă, cel de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu", dar nu aveam cum să le onorăm pe ambele, în acelaşi timp! Poate aflăm de la Monica Toader, reporterul nostru special, cum au decurs lucrurile în cetatea Crăişorului!
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze (90 de poze), accesaţi Galeria foto: Copiii de la Grădiniţele Trei Ursuleţi" - Vestitori ai primăverii.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020