Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Domnii Mile Lajos şi Emil Hurezeanu au fost primiţi de dl prefect, Claudiu Pop

Vineri, două primiri la Prefectura Bihor

Domnii Mile Lajos şi Emil Hurezeanu au fost primiţi de dl prefect, Claudiu Pop

Cu ocazia organizării de către Federaţia Patronilor Bihor a celei de a 4-a ediţii a Galei Brandurilor Bihorene, Prefectul judeţului Bihor, dl. Claudiu Adrian Pop, a primit o delegaţie a Consulatului General al Ungariei la Cluj-Napoca, întâlnire ce a avut loc la Prefectura Bihor.

Delegaţia a fost condusă de dl. Mile Lajos, Consul General, acesta aflându-se în Oradea în calitate de invitat de onoare al Federaţiei Patronilor Bihor la evenimentul mai sus amintit.
Domnul Claudiu Pop a prezentat potenţialul de dezvoltare, în parteneriat româno-maghiar, a domeniului turistic şi de afaceri - în minerit, parcuri industriale, energie, prelucrarea lemnului, pe lângă domeniile consolidate până acum: comerţul, agricultura, construcţiile şi comunicarea.
Întâlnirea din cadrul Instituţiei Prefectului constituie o vizită introductivă a domnului Consul General, în cadrul căreia au fost stabilite ca fiind prioritare pentru perioada următoare colaborările în domeniul economic şi cultural. Domnul Mile a subliniat importanţa economiei externe în relaţiile de cooperare bilaterală şi a apreciat ca fiind deosebit de benefică cooperarea existentă cu judeţul Hajdu-Bihar.
De asemenea, cei doi interlocutori au apreciat stabilirea unei căi de comunicare directe între cele două instituţii, în domeniul dezvoltării afacerilor.
Emil Hurezeanu, la Prefectură
Tot în cursul zilei de vineri, 6 martie 2015, prefectul judeţului l-a avut ca oaspete pe domnul Emil Hurezeanu, cunoscut scriitor şi analist politic, invitat de onoare al evenimentului mai sus amintit. Domnul Claudiu Pop, împreună cu reprezentanţii oamenilor de afaceri şi distinsul oaspete, au discutat despre climatul economic al judeţului şi buna colaborare instituţională existentă în Bihor.
Cancelaria prefectului
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Domnii Mile Lajos şi Emil Hurezeanu au fost primiţi de dl prefect, Claudiu Pop.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 5 aprilie 2020