Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

2 Aprilie - Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului

Împreună pentru autism

2 Aprilie - Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului

Asociaţia S.O.S. Autism Bihor a pregătit o serie de evenimente pentru 2 aprilie 2015, în încercarea de a atrage atenţia asupra acestei afecţiuni despre care oamenii nu au suficiente informaţii;

dar care afectează, din păcate, multe persoane (1 din 88 de copii suferă de autism, conform unor statistici mondiale). Organizaţiile internaţionale care luptă pentru drepturile persoanelor cu autism au ales albastrul drept culoarea prin care să atragă atenţia asupra autismului, iar acţiuni „Luminează albastru" - „Light It Up Blue" au loc simultan în toată lumea, Empire State Building din New York City şi Turnul CN din Toronto, Canada fiind două dintre cele mai importante clădiri incluse în manifestări. La noi în ţară, ONG-urile care activează în domeniu aprind culoarea albastră a autismului pe clădiri importante din Bucureşti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Iaşi şi au diferite manifestări de conştientizare a autismului.
Astfel, avem plăcerea să vă anunţăm următoarele evenimente dedicate zilei de 2 Aprilie, Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului:
2 Aprilie: între orele 20-22  „Luminează în albastru" Teatrul „Regina Maria" pentru autism, cu sprijinul S.C. Top Press SRL. 
3 Aprilie: ora 19 - Seară caritabilă „Împreună pentru autism"la restaurantul Hotelului Continental Forum .Va fi o seară elegantă, cuprinzând momente artistice, tombolă, licitaţie de obiecte, muzică şi dans. Programul artistic al serii caritabile va cuprinde: muzică împreună cu Mihai Lipai, Alexandra Broinaş, dans cu trupa Cool Style, Ansamblul de muzică populară „Crişana" şi „Ardeleana2 din Tulca, prezentare de modă a d-nei Adina Junc, prezentare de bijuterii-unicat ale d-nei Ana Zaporojan şi d-na Dorina Morna, cu o colecţie de pălării de la DorinaStyles Accesorii şi Pălării. 
Preţul unui bilet este de 150 de lei/persoană.
Informaţii şi bilete, la sediul asociaţiei, pe Calea Mareşal Averescu 7 şi la numerele de telefon: 0742-529.453, Zlibuţ Simona şi 0744-559.154 Bazguţa Alexandrina.
Fondurile strânse la eveniment vor fi utilizate pentru continuarea activităţilor terapeutice care vin în sprijinul copiilor şi tinerilor din cadrul asociaţiei. 
Simona Zlibuţ,
vicepreşedinte

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019