Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Semnături pentru înfiinţarea Partidului M10

Sâmbătă şi duminică se strâng

Semnături pentru înfiinţarea Partidului M10

Grupul de iniţiativă locală în vederea înfiinţării partidului M10 organizează sâmbătă şi duminică (14-15 martie 2015) între orele 11 şi 17, în faţa Magazinului Crişul, un punct pentru strângerea de semnături în vederea înfinţării Partidului M10.

Voluntarii PM10 Bihor aşteaptă orădenii care doresc să se implice şi să semneze listele de susţinere a înfiinţării Partidului M10. Totodată, susţinătorii vor putea intra în contact cu grupul local de iniţiativă al Partidului M10 Bihor.
"Românii nereprezentaţi de vechile partide au arătat în campania prezidenţială din 2014 că politica se poate face şi altfel: cu finanţare transparentă, fără baroni, cu tineri educaţi care cred în antreprenoriat, libertate şi dreptate".
(Monica Luisa Macovei)
Mihai Ţenţ,
Ţi-am publicat anunţul, dar nu sunt de acord cu înfinţarea unor noi partide, ci cu desfiinţarea tuturor partidelor, care ne-au oferit destul circ!!! Ne-am săturat de toate!
Vrem linişte şi pace, muncă cinstită, şi câştig pe măsură, fără minciună şi înşelăciuni, fără furt... calificat, practicat la toate nivelurile!
Ovidiu Dan

Trimite email

marţi, 22 octombrie 2019