Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concurs de tir pentru elevi

Poliţiştii bihoreni au organizat luni

Concurs de tir pentru elevi

Elevii bihoreni au fost angrenaţi de poliţişti într-un concurs de tir cu aer comprimat, în cadrul programului „Şcoala Altfel - Să ştii mai multe, să fii mai bun".

Luni, 6 aprilie 2015, începând cu ora 10.00, la Baza Sportivă Dinamo Oradea s-a desfăşurat un concurs de tir cu aer comprimat, destinat elevilor bihoreni din clasele V - VIII.
Competiţia a fost organizată de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale împreună cu poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor în cadrul programului  „Şcoala Altfel - Să ştii mai multe, să fii mai bun".
În competiţie au participat 80 de copii din şapte instituţii de învăţământ din Municipiul Oradea şi din localităţile bihorene Nucet, Pietroasa, Mihai Bravu şi Drăgăneşti.
La finalul competiţiei, reprezentanţii Colegiului Naţional „Iosif Vulcan" din Municipiul Oradea şi-au adjudecat locurile I şi al II-lea, iar pe locul al treilea s-a clasat echipajul Şcolii Gimnaziale Nr.1 din Nucet.
De asemenea, cu menţiune au fost răsplătiţi reprezentanţii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu", cei ai Şcolii Gimnaziale Nr.1 din Pietroasa, cei ai Şcolii Gimnaziale Nr.1 Mihai Bravu şi cei ai Şcolii Gimnaziale Nr.1 „Viorel Horj" din Drăgăneşti.
Subcomisar şef de poliţie Flaviu IOVA,
Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Concurs de tir pentru elevi.   

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.