Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 24 aprilie

Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează vineri, 24 aprilie 2015, de la ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă din judeţul Bihor. Evenimentul se va desfăşura la Centrul de Afaceri „Oradea Trade Center" (Str. Nufărului Nr. 28E, lângă Lotus Mall).

„Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-şi găsească un job pe măsura pregătirii şi experienţei lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim şi în sprijinul agenţilor economici pentru a-şi selecta şi angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, şi de această dată, una generoasă, şi vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenţia noastră şi partenerii noştri. După reuşita Bursei Factor din luna februarie a acestui an, avem speranţa că şi Bursa Generală a Locurilor de Muncă  din 24 aprilie va fi un real succes şi vom reuşi, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă şi flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii", a declarat Bekesi Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.
Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 17 aprilie, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenţiei www.bihor.anofm.ro.

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019