Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ajutor pentru înfiinţarea Centrului Respiro „Piticot”

Deschide-ţi sufletul!

Ajutor pentru înfiinţarea Centrului Respiro „Piticot”

Azi, tu ce ai făcut pentru aproapele tău?


Dacă eziţi în a da răspuns acestei întrebări înseamnă că este puţin probabil să fi făcut ceva cu adevărat semnificativ pentru cel de lângă tine!
Asociaţia „Piticot" te invită să fii protagonistul poveştii de viaţă a mii de oameni, semeni ai noştri, aflaţi în suferinţă, persoane cu dizabilităţi pentru care din fericire există speranţa, sclipirea din ochii celor din jur, mâna întinsă a celui ca mine şi ca tine... Acum poţi fi genial, ai liber la a spune Da - vreau să ajut, sunt generos, donez pentru cel aflat în nevoi!
Doar 2 euro din partea ta e suficient ca mână de la mână să facem ceva măreţ, un Centru pentru copiii cu dizabilităţi!
2 euro prin SMS -  număr valabil în reţelele de telefonie:Vodafone, Orange şi Telekom în perioada: 15.04. - 15.07.2015! (numărul SMS-urilor trimise pot fi vizualizate pe site-ul:  http://www.donatie.ro/index.php/doneaza-prin-sms/alege-organizatia/asociatia-piticot)
Donează şi tu 2 euro prin SMS la nr. 8839 pentru înfiinţarea Centrului Respiro „Piticot",  un loc al celor aflaţi în nevoi, o zonă de confort, o posibilitate de tratament şi revenire!
Asociaţia Piticot are nevoie de fiecare dintre noi pentru a pune bazele singurului centru de tip Respiro din N-V României, destinat copiilor cu dizabilităţi grave, Centrul Respiro „Piticot" http://piticot.org/respiro/
Ambasador al cauzei Piticot este Mihaela Tatu.
Doamna Mihaela Tatu a ales să sprijine acest proiect şi în acelaşi timp a încercat să transmită prin felul său de a fi importanţa ajutorării aproapelui:
„Acum, în judeţul Bihor, în localitatea Mădăras, se întâmplă un lucru nemaipomenit ...
Construcţia şi amenajarea unui Centru Respiro pentru copiii cu dizabilităţi - poate ai citit în presă, dacă nu, îţi spun acum că sunt ambasador al acestei cauze şi mă implic trup şi suflet în realizarea unui proiect pe cât de minunat pe atât de necesar, ale cărui baze au fost puse de o mână de oameni cu suflet mare!
Vreau să ştii că acest proiect este şi despre tine (şi tu ai putea deveni beneficiar al acestui centru, nu ştim ce ne oferă ziua de mâine).
A venit momentul să fii prezent, să faci ceva, să dăruieşti. Copiii cu dizabilităţi nu şi-au ales soarta singuri, le-a fost dăruită de bunul Dumnezeu tocmai pentru a opri timpul în loc pentru Oameni grăbiţi ca mine şi ca tine!"
Fii  şi tu prezent la transformarea acestui proiect în realitate!
Poţi dona on-line, pe site-ul Asociaţiei Piticot: www.piticot.org
Poţi dona în cont bancar:
RO82BTRL00501205I98626XX - cont in lei
RO57BTRL00504205I98626XX - cont in euro
Poţi dona prin SMS la numărul scurt: 8839 - Orange, Vodafone, Telekom!
Poţi dona prin completarea formularului 230, formularul 200 sau prin Contract de sponsorizare!
Ne poţi contacta zilnic de luni până vineri de la ora 8-16 la adresa de e-mail: donatii@piticot.org şi la numărul de telefon: +40 728.572.879,  site: www.piticot.org/respiro!
Denisa Hora,
director coordonator evenimente

Trimite email

sâmbătă, 19 octombrie 2019