Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ad Hoc anunţă formaţiile care vor cânta alături de ei la concertul aniversar

În 28 mai, concert aniversar

Ad Hoc anunţă formaţiile care vor cânta alături de ei la concertul aniversar

Aşa după cum am anunţat, formaţia AD HOC pregăteşte un eveniment aniversar special care va avea loc în data de 28 mai 2015 în Club Colectiv din Bucureşti.

Formaţia sărbătoreşte 6 ani de activitate printr-un concert cu foarte mulţi invitaţi!
Ad Hoc este o trupa profund originală, singura exponentă a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din România! Grupul a pornit in 2009 în Oradea ca un proiect in doi, după care şi-a extins componenţa pentru a include mai mulţi muzicieni.
Ad Hoc îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile şi elementele folclorice româneşti, cu o melodie şi o tehnică medievală, rezultând astfel un stil unic, încărcat de semnificaţii.
Alături de Ad Hoc se vor afla formaţiile Partizan, care a pregătit un set acustic deosebit şi The Kryptonite Sparks . De asemenea, de crearea atmosferei se va ocupa DJ Intrinsec.
Partizan este una dintre cele mai iubite formaţii româneşti de rock şi a fost fondată în 2001, câştigând rapid o bază devotată de fani. Genul abordat de trupă este o combinaţie între rock, industrial şi post-punk.
Componenţa actuală îi cuprinde pe Adrian Plesca „Artan" - voce, Răzvan Moldovan - chitară, Andrei Bărbulescu - tobe şi Adrian Bortun - bas.
The Kryptonite Sparks este una dintre tinerele speranţe ale rockului autohton. Formaţia este originară din Botoşani. Din punct de vedere al stilului, The Kryptonite Sparks amestecă indie cu alternative, blues, hard rock, funk şi nişte prog.
Membrii trupei sunt Răzvan Diaconu - voce, chitară, Rareş Diaconu - bas, voce şi Răzvan Anton - tobe.
În curând, vom anunţa noi invitaţi speciali cu care formaţia Ad Hoc va urca pe scenă în 28 mai 2015!
Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat Dezmaţ, licori şi muzici medievale", primit foarte bine atât de fani, cât şi de critica de specialitate. De curând, formaţia a lansat videoclipul piesei „Fata din Grădina Zmeilor" , producţie ce poate fi urmarită mai jos.
VIDEOCLIP - https://www.youtube.com/watch?v=U-fZKzB8bP8
Mai mult, fanii pot viziona şi o înregistrare de studio cu melodia Vorba Corbului".
VIDEOCLIP - https://www.youtube.com/watch?v=GVLqzqG-NEg
 Păstrând mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevărate spectacole: cu piei, blănuri şi tatuaje croite pe măsura atitudinii lor, cu poveşti, legende şi fum potrivit misticismului lor şi cu atâta energie şi scandal încât să te cucerească şi să te ducă într-o lume de basm şi legendă din primul până în ultimul moment pe care îl petreci alături de ei.
Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la această estetică, ba mai mult, promite să pună în scenă un spectacol fără precedent, mai ales că trupa împlineşte frumoasa vârstă de 6 ani!
Ad Hoc înseamnă:
Sergiu „Corbu" Boldor - vioară, mandolină, voce
Dan „Ursu" Olar - tapan, vorbe
Igor Antoniuc „Făt-Frumos" - chitară, voce
Andrei Nagy „Vampiru" - violoncel
Corina Gheorghe - vioară
Biletul va costa 20 de lei şi va fi disponibil in ziua evenimentului, la intrarea în club!
FACEBOOK EVENT
Nelu Brînduşan

Trimite email

vineri, 6 decembrie 2019