Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Trei evenimente pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea

Între 11 şi 23 mai

Trei evenimente pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea

Vă aducem la cunoştinţă că în perioada 11-23 mai 2015, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea veţi putea participa la trei evenimente deosebite.

1.Spectacolul de balet „Lacul Lebedelor", programat iniţial pentru data de 7 mai, a fost amânat pentru data de 23 mai, de la ora 18.
Motivul acestei reprogramări ţine de modalitatea de intrare în spaţiul UE pentru cetăţenii ruşi, care a devenit mult mai restrictivă.
Anunţăm astfel publicul spectator că biletele procurate pentru data de 7 mai rămân valabile, în mod identic, pentru data de 23 mai ora 18.
2. Luni, 11 mai 2015, va avea loc, de la ora 19, piesa de teatru „Descult în parc", avându-l ca protagonist pe Ştefan Bănică Jr.
3. În 14 mai, ora 19.30, o premieră de excepţie: AMADEUS, de Peter Shaffer.
CIADO România are plăcerea să invite publicul la premiera spectacolului - eveniment „Amadeus", de Peter Shaffer, în regia lui Toma Enache.
Apreciat de mass-media de specialitate drept cea mai grandioasă producţie a anului 2015, evenimentul reuneşte, într-o distribuţie de excepţie (cu 16 actori), nu mai puţin de cinci capete de afiş pe  aceeaşi scenă: Sebastian Papaiani, Ion  Dichiseanu, Victoria  Cociaş, George Piştereanu şi Tomi Cristin. Echipa  tehnică, decorurile şi costumele inedite asigură o combinaţie impresionantă ce potenţează un joc fabulos de sunet şi lumini...
Marius Creţu

Trimite email

marţi, 11 august 2020