Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

A cincea ediţie a concursului naţional „Meşteşugaşul”

Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Gheorghe Şincai” organizează

A cincea ediţie a concursului naţional „Meşteşugaşul”

Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Gheorghe Şincai", în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi, organizează a V-a ediţie a concursului naţional „Meşteşugaşul", concurs inclus în CAE 2013 la poziţia 72, pentru preşcolari şi şcolari.

Concursul  se desfăşoară sub conceptul „Participă şi ajută" şi urmăreşte: să apropie copilul de bibliotecă; să-i dezvolte simţul artistic prin realizarea de obiecte, figurine pictate cu acuarelă, tempera etc.; să socializeze cu alţi copii; să se implice în acţiuni caritabile de adunare de fonduri necesare oferirii de cadouri copiilor nevoiaşi, de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului.
Argila pentru modelaj va fi pusă la dispoziţie de către organizatori, însoţită de materiale informative privind tehnica lucrului şi exemple de obiecte deja realizate. Lucrările pot fi individuale sau colective, concursul se poate desfăşura la clasă sau acasă, evaluarea se va realiza la bibliotecă. Munca participanţilor va fi recompensată cu diplome, cadouri surpriză, dulciuri, iar cadrele didactice implicate vor primi adeverinţe şi diplome.
Taxa de participare este 10 lei/participant, Asociaţia se obligă ca o parte din taxa de concurs să fie investită în jucării care urmează să fie donate în scop caritabil copiilor nevoiaşi.
Perioada de înscriere este 2 - 20 mai 2015, la Secţia pentru copii şi tineret, iar în săptămâna anterioară desfăşurării proiectului se vor primi materialele de lucru. Premierea participanţilor va avea loc în 2 iunie 2015, ora 10, la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai". Persoană de contact: Mariana Barna, şef serviciu Comunicarea Coleţiilor, tel. 0747194346
Vă aşteptăm!
Mariana Barna

Trimite email

luni, 3 august 2020