Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Loteria pentru Centrul de zi Ioaniş

12 premii tentante

Loteria pentru Centrul de zi Ioaniş

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează Loteria pentru Centrul de zi Ioanis.

Loteria se desfăşoară în perioada 2 mai-1 iunie 2015. Biletele se pot procura de la Librăria Gutenberg (Str. Ep. Mihai Pavel Nr.4 Oradea), de la sediul asociaţiei Caritas Eparhial Oradea (Str. Ep. Mihai Pavel Nr. 3 Oradea), precum şi de la voluntarii caritas. Pentru a participa, persoanele trebuie să achiziţioneze minimum un bilet de loterie. Valoarea unui bilet este de 5 lei. Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la sediul organizatorului, precum şi pe site-ul http://www.caritaseparhial.ro/promotion_10_ro.php
Premiile care vor fi acordate în cadrul acestei Loterii sunt următoarele:
Premiul 1: O săptămână la Rimini, Italia, pentru 2 persoane; Premiul 2: Şcoala auto, categoria B  pentru o persoană; Premiul 3: Un weekend la Coada Lacului pentru 2 persoane; Premiul 4: O cină pentru 2  persoane la Hanul cu Noroc; Premiul 5: O cina pentru 2  persoane la Hanul cu Noroc; Premiul 6: Un robot de bucătărie; Premiul 7: O pereche încălţăminte - Leonardo; Premiul 8: O trusa de cosmetice pentru 2 persoane; Premiul 9: Un pachet cu vitamine pentru 2 persoane; Premiul 10: Un pachet cu vitamine pentru 2 persoane; Premiul 11: Un portofel; Premiul 12: Un portofel.
Extragerea premiilor va avea lor in data de 4 iunie, ora 14.00, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, în prezenta presei. Orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere. Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi afişate pe site-ul asociaţiei, www.caritaseparhial.ro, şi vor fi publicate în presa din Oradea în zilele următoare extragerii.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător poate veni să îşi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 - 15.00, dar nu mai târziu de 12 iunie 2015. Înmânarea premiilor se va face la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea (Str. Ep. M. Pavel Nr 3).
Pr. Olimpiu Todorean

Trimite email

vineri, 6 decembrie 2019