Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sceneta „Extinderea drogurilor în Oradea”

Vineri, în cadrul proceselor simulate de la Universitatea Agora

Sceneta „Extinderea drogurilor în Oradea”

Prima ediţie a Simpozionului Naţional „Brainstorming în Agora Cercurilor Studenţeşti" a debutat vineri, 15 mai 2015, în Aula Albastră (Aula Magna a Universităţii Agora), în prezenţa a peste 100 de cadre didactice şi studenţi din cele 11 universităţi participante la simpozion, parteneri de proiect, sponsori şi invitaţi.

Revenim, astăzi, la Secţiunea aplicaţii practice demonstrative, simulări şi  „Expo BACStud 2015" pentru a vă face cunoştinţă cu studenţii actori ai Universităţii Agora (de la Poliţie locală), care au prezentat, vineri, de la ora 16.00, în Sala de procese simulate, sceneta „Extinderea drogurilor în Oradea".
Aflaţi pentru prima oară pe scenă, în faţa camerelor de filmat şi a aparatelor de fotografiat, studenţii poliţişti, îndrumaţi de domnul lector univ. dr. Florin Mateaş, au evoluat cu aplomb, ca nişte veritabili actori, fără trac şi fără emoţii, impresionând colegii şi profesorii aflaţi în sală, dar nu numai.
I-am avut în faţă pe „actorii": Marian Melisa - povestitor, Cotuna Denisa  - procuror, Szatmari Rone - ofiţerul care face investigaţiile, alături de colaboratorul Pârvu, interpretat de Tarcea Dan, în rol de conducător auto al cetăţeanului libanez Adnam, interpretat de Gabor Bogdan, precum şi cel de-al doilea colaborator, Emancipatu', inginer chimist, interpretat de Popa Mircea.
(C.M.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Sceneta „Extinderea drogurilor în Oradea”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 21 septembrie 2019