Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul „Oglindirea sufletului în literatură”, ediţia a IV-a

La Liceul Tehnologic „George Bariţiu”

Concursul „Oglindirea sufletului în literatură”, ediţia a IV-a

Concursul „Oglindirea sufletului în literatură", aflat la cea de a IV-a ediţie, este organizat de Liceul Tehnologic „George Bariţiu", în colaborare cu Colegiul Naţional „Mihai Eminescu", Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Universitatea Oradea şi Teatru „Regina Maria".

Proiectul, coordonat de directorul adjunct al liceului, prof. Manuela Fazecaş, este dedicat tuturor copiilor din ţară şi străinătate, inclusiv celor cu nevoi speciale, şi are trei secţiuni: dramatizare - cu participare directă, DVD, artă plastică.
Aşadar, secţiunea Dramatizare, cu participare directă, este singura cu participare activă şi s-a desfăşurat în data de 8 iunie la Teatru „Arcadia".  Opt grupe de elevi au urcat pe scenă şi au prezentat câte o dramatizare a unei opere literare, în faţa unui juriu de specialitate,  care i-a avut în componenţă şi pe prof. Daniela Duma, inspector şcolar activităţi şcolare extracurriculare, prof. univ. dr. Florin Ciobanu de la Universitatea din Oradea, Facultatea de Litere, actorul Rin Tripa, de la trupa Arcadia şi directorul liceului organizator, doamna profesor Marcela Todica. (C.M.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Concursul „Oglindirea sufletului în literatură", ediţia a IV-a.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 4 august 2020