Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bucuria reuşitei depline

De Zilele Şcolii Nr. 11, pe scena Palatului

Bucuria reuşitei depline

De „Zilele şcolii", am avut bucuria să admirăm pe scena Palatului orădean copii talentaţi de care s-au îngrijit profesorii lor să dea tot ce pot la această oră în materie de impresie şi realizare artistică.

În cele 13 puncte din program, am avut în faţă artişti de artişti şi nişte dansatori de excepţie, copii pe care unii, de obicei, îi pun la index sau etc. Paula, însă, ne-a demonstrat că se poate si că ei pot şi vor, dacă sunt ajutaţi, iubiţi şi încurajaţi, beneficiind şi de toată dragostea colegilor.
Imnul şcolii (compus de regretatul prof. Kulcsar Arpad) a fost adus pe scenă de Adela Pop; ne-au sensibilizat cu vocile lor angelice şi costumele pe care le-au purtat cu cinste şi mândrie: Denisa şi Lorena Ghib, Rareş Ivanov, Raluca Pop, şi Georgiana Sabău; membrii grupului vocal instruit de profesorul surpriză al anului, d-na Daniela Copil, au strălucit de două ori, prin ţinute impecabile, dar şi prin voci şi repertoriu adecvat şi inedit; Rebeca Pontoş este un solist de top (a la Vivere); elevele din a VI-a D ne-au arătat ce se poate crea în materie de dans când iubeşti arta şi te implici total, iar dansatoarele Paulei ne-au lăsat fără grai, văzând printre ele şi două fete frumoase în cărucioare! La fel de impresionantă a fost şi expoziţia pictorilor coordonaţi de inimoasa lor artistă, prof. Carmen Galutz.
Felicitări, majoretelor!
Echipa de dans modern a Şcolii Gimnaziale Nr.11, alcătuită din dansatori de la (structura) Şcoala Gimnazială „Ion Bogdan", echipă coordonată de prof. Zaha Paula, Marinău Iancu şi Doina Sziki, se mândreşte cu rezultatele obţinute la concursurile din acest an. Astfel, fetele au participat la etapa judeţeană a Concursului naţional de dans „Împreună pentru viitor", unde au obţinut locul II, la secţiunea dans modern. Competiţia a fost organizată de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Bihor şi s-a desfăşurat în cadrul Strategiei Naţionale pentru Acţiune Comunitară, iar concurenţii au fost echipe mixte alcătuite din elevi voluntari şi elevi beneficiari (cu certificat de încadrare în grad de handicap).
„De asemenea, echipa s-a clasat pe locul III la Festivalul Internaţional „Flori de mai", organizat de Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Orizont". Festivalul are ca scop socializarea şi integrarea în societate a copiilor cu CES aflaţi în centrele şcolare de educaţie incluzivă, dar şi a celor integraţi în învăţământul de masă. Concurenţa a fost mare şi nivelul concursului unul foarte ridicat, dar fetele s-au mobilizat şi au reuşit să facă faţă emoţiilor. Reuşita nu s-a lăsat aşteptată şi ne bucurăm de rezultatul meritoriu. Pentru anul viitor, sperăm să urce şi mai mult pe podium!" ţine să ne asigure Paula.
Felicitări, fetelor!
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Bucuria reuşitei depline.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019