Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Telefonul prefectului: 0259-431.608

Începând din luna martie 2015 funcţionează TELEFONUL PREFECTULUI

Telefonul prefectului: 0259-431.608

La o analiză a telefoanelor primite începând din martie 2015 până acum au fost înregistrate un număr de 64 de telefoane pe diverse probleme cum ar fi acelea de fond funciar, în număr de 11, soluţionate de Serviciul Juridic din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Bihor.

Alte probleme semnalate au fost cu referire la cardurile de sănătate (11), probleme legate de drumuri (3), unele legate de pensii şi alocaţie de hrană pentru handicap (5).
De asemenea, s-au primit telefoane cu reclamaţii ce au vizat termoficarea în municipiul Oradea, întreruperi de apă, probleme legate de asociaţiile de proprietari (7) şi altele, în număr de 13, cum sunt cele de mediu, executori judecătoreşti şi programul la ghişee. Toate acestea au fost preluate de Compartimentul Coordonare Servicii Publice din cadrul Prefecturii Bihor, iar cele ce nu au intrat în sfera de competenţă a Instituţiei Prefectului Judeţul Bihor au fost trimise spre soluţionare instituţiilor competente.
Totodată s-au înregistrat şi 14 cereri de înscriere în audienţă la prefect, acestea fiind rezolvate toate cu excepţia unui caz, care este în curs de soluţionare. Un cetăţean a solicitat dacă potrivit legislaţiei ar avea posibilitatea să beneficieze de anumite proceduri medicale suplimentare (test DOPPLER) în cadrul Policlinicii CFR din Oradea. În acest sens, prefectul judeţului Bihor a solicitat un răspuns de la Ministerul Transporturilor pentru a vedea dacă cetăţeanul poate beneficia de aceste proceduri. La această problemă se aşteaptă încă un răspuns.
Subliniem încă o dată că faptul cetăţenii se pot adresa prefectului judeţului Bihor la numărul de telefon 0259-431.608 pentru soluţionarea problemelor apărute în judeţul Bihor, care sunt de competenţa Instituţiei Prefectului judeţului Bihor.
Cancelaria Prefectului judeţului Bihor
prefect CLAUDIU POP

Trimite email

duminică, 20 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!