Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Spaţiu verde pentru toţi copiii... la „Oltea Doamna”

Final de proiect

„Spaţiu verde pentru toţi copiii... la „Oltea Doamna”

Fundaţia „Euroregiunea Bihor - Hajdú-Bihar" Oradea a finalizat cu succes proiectul „Spaţiu verde pentru toţi copiii - reamenajare spaţiu verde la Eco Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna".

Scopul proiectului a fost reamenajarea spaţiului verde din incinta Eco-Şcolii Gimnaziale „Oltea Doamna" şi desfăşurarea unei campanii de educaţie non formală pentru elevi, având ca temă ocrotirea mediului înconjurător.
Activităţile desfăşurate au inclus: ecologizarea malurilor Crişului Repede, reamenajarea spaţiului verde, realizarea unui miniparc din materiale reciclabile şi organizarea unui concurs şcolar „Eco-afiş" pe teme de ecologie.
„Este un nou proiect de mediu al Fundaţiei noastre pe care reuşim să-l ducem la bun sfârşit. Toţi indicatorii au fost atinşi, însă dincolo de cifre, bucuria noastră este că am putut contribui la modernizarea unui spaţiu verde dintr-o şcoală orădeană de referinţă. Succesul de care s-au bucurat activităţile noastre în rândul celor aproape 1000 de elevi, beneficiarii direcţi ai proiectului, ne fac optimişti că pe viitor, tinerii din Oradea vor fi mai atenţi şi mai responsabili vizavi de problemele de mediu", a declarat Bogdan Hossu, directorul executiv al Fundaţiei.
Proiectul „Spaţiu verde pentru toţi copiii - reamenajare spaţiu verde la Eco Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna" finanţat de către Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România în cadrul Programulului „Spaţii Verzi", Componenta Spaţii Verzi Urbane a fost implementat în perioada aprilie - iunie 2015, bugetul alocat fiind de 11.300 lei, din care 8.775 lei asiguraţi de către Fundaţia pentru Parteneriat.
Bogdan Hossu,
coordonator proiect

Trimite email

luni, 19 august 2019