Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Şcoala de Vară „Tinerii de Azi - Adulţii de Mâine” revine

Şcoala cea mai tare e la mare

Şcoala de Vară „Tinerii de Azi - Adulţii de Mâine” revine

Asociaţia Generaţiei de Azi împreună cu Consiliul Elevilor organizează în localitatea Corbu din judeţul Constanţa, în perioada 3 - 10 august, a doua ediţie a mult aşteptatei Şcoli de Vară „Tinerii de Azi - Adulţii de Mâine", care va reuni tineri, cadre didactice şi invitaţi timp de o săptămână la Pensiunea Cristiana.

Obiectivul principal al evenimentului este implicarea tinerilor în acţiuni practice şi schimburi de experienţă, menite să îi ajute pe aceştia să se dezvolte armonios, într-o societate din ce în ce mai pragmatică şi multilateral dezvoltată. Şcoala de Vară nu este doar un prilej de socializare, ci are şi o componentă cultural-educaţională, vor participa la cursuri de comunicare şi oratorie, dezbatere şi argumentare, susţinute de specialişti recunoscuţi la nivel naţional, şi nu în ultimul rând de încurajare a tinerilor prin implicarea activă în societate, în construirea unui viitor propice dezvoltării de idei.
Participanţii vor avea în program cursuri de dezvoltare personală (debate, teatru-forum, jurnalism/reportaj), dar şi discuţii libere menite să le mărească motivaţia, susţinute de modele de viaţă demne de urmat - de la artişti şi până la oameni de cultură, toate îmbinate cu activităţi recreaţionale (caic, canoe, tir cu arcul, alpinism, înot, jocuri în aer liber etc.).
Pentru a doua ediţie, sunt puse la dispoziţie 50 de locuri pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 25 de ani. Ce-i care doresc să participe o pot face prin depunerea unei aplicaţii pe platforma Wedu.ro până la data de 12 iulie 2015.
Noutatea acestei ediţii este faptul că se vor putea înscrie tineri şi din afara graniţelor ţării, anunţându-şi deja prezenţa tineri din Republica Moldova şi Ucraina.
Mulţumim de susţinere platformei Waterfall Edu şi Pensiunii Cristiana din localitatea Corbu, pentru implicarea de care dau dovadă, în pregătirea Şcolii de Vară.
Eusebiu-Mihail TUDOROIU

Trimite email

vineri, 14 august 2020