Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ambasadorul Africii de Sud a vizitat Hospice Emanuel din Oradea

Joi,

Ambasadorul Africii de Sud a vizitat Hospice Emanuel din Oradea

Joi, 16 iulie 2015, prezentă pentru a treia oară în Oradea, Excelența sa d-na Thenjiwe Ethel Mtintso, ambasadorul Africii de Sud la Bucureşti, a vizitat Hospice Emanuel din Oradea.

Pentru a marca Ziua Internațională Nelson Mandela, sub sloganul „Şi tu poţi dărui 67 de minute în serviciul comunității!", doamna ambasador a petrecut timp cu personalul de la Hospice Emanuel, fiind interesată de activitatea și proiectele în derulare ale acestei fundații. Vizita doamnei ambasador la Hospice a inclus 67 minute" dăruite exclusiv copiilor îndoliați asistați în cadrul proiectului "Intervenții Child Life în Hospice", derulat prin Programul „MOL pentru Sănătatea Copiilor", susținut de compania MOL Romania prin Fundația pentru Comunitate Cluj.
Curioşi din fire, copiii au avut mai multe întrebări despre Africa de Sud şi-au dorit să ştie despre semnificația "Zilei Internaționale Nelson Mandela". D-na ambasador Mtintso a fost mai mult decât încântată să le explice celor mici cine anume a fost Nelson Mandela şi să le împărtăşească câteva cuvinte despre bogata moştenire spirituală lăsată de acesta. De asemenea, D-na ambasador a participat la activitățile de art-terapie ale copiilor, i-a învăţat pe cei mici un cântecel african şi le-a oferit dulciuri şi cadouri simbolice din Africa de Sud. Îi mulțumim d-nei ambasador Mtintso pentru spiritul de generozitate și pentru modul practic în care promovează crezul lui Nelson Mandela, pentru construirea unei lumi mai bune: „Dacă fiecare dintre noi am dedica 67 de minute din activitatea noastră în folosul comunității în care trăim, omenirea nu ar mai trece niciodată prin ceea ce a trecut Africa de Sud" - Nelson Mandela.
Marinela Murg,
drector executiv

Trimite email

duminică, 20 octombrie 2019