Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

ITQM2015: A treia Conferinţă de Tehnologia Informaţiei şi Management Cantitativ

Rectorul Universităţii Agora a participat la Rio de Janeiro, la

ITQM2015: A treia Conferinţă de Tehnologia Informaţiei şi Management Cantitativ

În perioada 21-24 iulie 2015, la Rio de Janeiro (Brazilia), s-a desfăşurat ITQM2015: A treia Conferinţă de Tehnologia Informaţiei şi Management Cantitativ (The Third International Conference on Information Technology and Quantitative Management).

Istoric. ITQM a luat fiinţă la iniţiativa şi prin efortul prof. univ. dr. Yong Shi, Doctor Honoris Causa al Universităţii Agora din Oradea, care predă cursuri la universităţi din 4 oraşe: Beijing (China), Nanjing (China), Seoul (Korea) şi Nebraska (SUA).
ITQM2013 (Suzhou, China). Prima ediţie s-a desfăşurat în China, în oraşul Suzhou, fiind organizată de International Academy of Information Technology and Quantitative Management (IAITQM). Conferinţa s-a bucurat de susţinerea Institutului de Politici şi Management al Academiei Chineze de Ştiinţe şi a Universităţii din Nebraska, Omaha din Statele Unite. La ITQM2013, Universitatea Agora a fost reprezentată de prof. univ. dr. Ioan Dziţac, care a moderat Sesiunea specială 03.
ITQM2014 (Moscova, Rusia). La Conferinţa desfăşurată la Moscova, organizatorilor li s-a adăugat Universitatea Naţională de Cercetare Şcoala de Înalte Studii Economice din Moscova (National Research University Higher School of Economics, Moscow), Rusia, care, de fapt, a devenit organizatorul principal, sub coordonarea prof. univ. dr. Fuad Aleskerov. Şi la Moscova, Universitatea Agora a fost reprezentată tot de rectorul său, dl prof. univ. dr. Ioan Dziţac (coautor a două  lucrări, membru în Comitetul Internaţional de Program şi coordonarea a unei sesiuni speciale).
ITQM2015  (Rio de Janeiro, Brazilia). La Conferinţa de la Rio, dl rector Ioan Dziţac a făcut parte din Comitetul de program, a coordonat o sesiune specială, a prezidat un tutorial şi a prezentat o lucrare în cadrul unui workshop.
Ediţia următoare, ITQM2016, va avea loc la Seul, în Coreea de Sud.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: ITQM2015: A treia Conferinţă de Tehnologia Informaţiei şi Management Cantitativ.
Linkuri:
[1] http://itqm2014.hse.ru/
[2] http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877050914004785
[3] http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S187705091400550X
[4] http://www.itqm-meeting.org/2015/index.htm
[5] http://www.itqm-meeting.org/

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 24 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.