Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

ITQM2015: A treia Conferinţă de Tehnologia Informaţiei şi Management Cantitativ

Rectorul Universităţii Agora a participat la Rio de Janeiro, la

ITQM2015: A treia Conferinţă de Tehnologia Informaţiei şi Management Cantitativ

În perioada 21-24 iulie 2015, la Rio de Janeiro (Brazilia), s-a desfăşurat ITQM2015: A treia Conferinţă de Tehnologia Informaţiei şi Management Cantitativ (The Third International Conference on Information Technology and Quantitative Management).

Istoric. ITQM a luat fiinţă la iniţiativa şi prin efortul prof. univ. dr. Yong Shi, Doctor Honoris Causa al Universităţii Agora din Oradea, care predă cursuri la universităţi din 4 oraşe: Beijing (China), Nanjing (China), Seoul (Korea) şi Nebraska (SUA).
ITQM2013 (Suzhou, China). Prima ediţie s-a desfăşurat în China, în oraşul Suzhou, fiind organizată de International Academy of Information Technology and Quantitative Management (IAITQM). Conferinţa s-a bucurat de susţinerea Institutului de Politici şi Management al Academiei Chineze de Ştiinţe şi a Universităţii din Nebraska, Omaha din Statele Unite. La ITQM2013, Universitatea Agora a fost reprezentată de prof. univ. dr. Ioan Dziţac, care a moderat Sesiunea specială 03.
ITQM2014 (Moscova, Rusia). La Conferinţa desfăşurată la Moscova, organizatorilor li s-a adăugat Universitatea Naţională de Cercetare Şcoala de Înalte Studii Economice din Moscova (National Research University Higher School of Economics, Moscow), Rusia, care, de fapt, a devenit organizatorul principal, sub coordonarea prof. univ. dr. Fuad Aleskerov. Şi la Moscova, Universitatea Agora a fost reprezentată tot de rectorul său, dl prof. univ. dr. Ioan Dziţac (coautor a două  lucrări, membru în Comitetul Internaţional de Program şi coordonarea a unei sesiuni speciale).
ITQM2015  (Rio de Janeiro, Brazilia). La Conferinţa de la Rio, dl rector Ioan Dziţac a făcut parte din Comitetul de program, a coordonat o sesiune specială, a prezidat un tutorial şi a prezentat o lucrare în cadrul unui workshop.
Ediţia următoare, ITQM2016, va avea loc la Seul, în Coreea de Sud.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: ITQM2015: A treia Conferinţă de Tehnologia Informaţiei şi Management Cantitativ.
Linkuri:
[1] http://itqm2014.hse.ru/
[2] http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877050914004785
[3] http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S187705091400550X
[4] http://www.itqm-meeting.org/2015/index.htm
[5] http://www.itqm-meeting.org/

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 3 august 2020