Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul „Îmbunătăţirea serviciilor pentru persoane cu dizabilităţi”

Comunicat de presă

Proiectul „Îmbunătăţirea serviciilor pentru persoane cu dizabilităţi”

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în parteneriat cu Asociaţia Centrul de Suport şi Formare pentru Dezvoltarea unei Societăţi Echitabile Bucureşti şi Xerom Service SRL Alba Iulia, implementează proiectul „Îmbunătăţirea serviciilor pentru persoane cu dizabilităţi", proiect cofinanţat din Fondul European prin POSDRU.

Prin implementarea proiectului se va face un studiu asupra situaţiei integrării pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi. Prin această cercetare se urmăreşte înţelegerea atât a barierelor, cât şi oportunităţile în ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi pe piaţa muncii, în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite de către Serviciul Public de Ocupare (SPO) persoanelor cu dizabilităţi şi angajatorilor.
În baza analizelor realizate în cadrul studiului va fi elaborat un model de lucru care să sprijine serviciile publice de ocupare în integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi. Modelul va fi util şi angajatorilor sau furnizorilor de servicii destinate persoanelor cu dizabilităţi pentru a putea elimina din barierele ce pot conduce la excluderea de pe piaţa muncii a acestora.
Békési Csaba,
director executiv A.J.O.F.M. Bihor

Trimite email

sâmbătă, 15 august 2020