Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Vineri, 25 septembrie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează vineri, 25 septembrie 2015, de la ora 9.00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi din judeţul Bihor.

Evenimentul se va desfăşura la Centrul de Afaceri „Oradea Trade Center", Str. Nufărului Nr. 28E, lângă Lotus Mall.
„Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm şomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi absolvenţi de orice formă de învăţământ, promoţia 2015 să-şi găsească un loc de muncă pe măsura pregătirii şi experienţei lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim şi în sprijinul agenţilor economici pentru a-şi selecta şi angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, şi de această dată, una generoasă, şi vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenţia noastră şi partenerii noştri. După reuşita burselor organizate în acest an, avem speranţa că şi Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi din 25 septembrie va fi un real succes şi vom reuşi, astfel, să dovedim, încă o dată, că suntem o instituţie modernă şi flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii", a declarat Bekesi Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.
Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 21 septembrie, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenţiei www.bihor.anofm.ro.
Pentru alte informaţii la telefon nr. 0359-800960, 0359-800961, 0359-800962, int.124, persoana de contact Ilca Simona, consilier superior.
Director executiv
Bekesi Csaba

Trimite email

joi, 22 august 2019