Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Validarea fișelor de înscriere pentru concursul național unic din 16 iulie 2008

De luni , C.G. al I.S.J. Bihor s-a mutat la C.T. „M.Viteazul”

Validarea fișelor de înscriere pentru concursul național unic din 16 iulie 2008

De luni, “comandamentul general” al Inspectoratului Școlar al județului Bihor își desfășoară activitatea în sala festivă a Colegiului Tehnic “Mihai Viteazul” din Oradea. De luni, 30 iunie, și până miercuri, 9 iulie, comisia de mobilitate a I. S.J. Bihor verifică și avizează dosarele candidaților înscriși pentru concursul național unic de ocupare a posturilor didactice (catedrelor vacante ori rezervate), iar candidații validează, prin semnătură, fișele de înscriere.

Potrivit declarațiilor președintelui de comisie, prof. Dorel Luca, inspector școlar general adjunct, până ieri, miercuri, 2 iulie (la ora 13.18), la comisie s-au prezentat pentru validarea fișei de înscriere doar 812 candidați din cei 2.640 înscriși.
E bine de știut că membrii comisiei lucrează zilnic (mai puțin sâmbătă și duminică), între orele 9.00 și 16.00.
Președinte Dorel Luca ține să-i sfătuiască pe candidați să nu se lase pentru ultima zi, întrucât marți, 8 iulie, sunt așteptați, în special, absolvenții din 2008.
Așadar, pentru a evita stresul și nervii din cauza statul la coadă (zeci de minute), nu amânați de pe o zi pe alta prezentarea la comisie pentru validarea, sub semnătură, a fișei de înscriere. (Ov. D.)

Trimite email

joi, 20 iunie 2019