Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Simulare de incendiu la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bogdan” Vaşcău

Vineri,

Simulare de incendiu la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bogdan” Vaşcău

În data de 25.09.2015, conform graficului, la Şcoala Gimnaziala „Nicolae Bogdan" Vaşcău a avut loc exerciţiul practic de simulare privind modul de comportare şi de acţiune în cazul producerii unei situaţii de urgenţă.

La ora 9,30, dl Laslău Cătălin, responsabil PSI la nivelul şcolii, a declanşat alarma, constând în trei sunete scurte consecutive ale soneriei. Elevii au plecat spre cea mai apropiată ieşire, însoţiţi de cadrele didactice care au predat la clasa respectivă. S-au deplasat în mod organizat spre platoul din faţa şcolii şi şi-au ocupat locurile prestabilite.
Angajaţii şcolii au ieşit pe platoul din faţa şcolii, întrerupându-şi activităţile curente.
Dl Laslău Cătălin a cronometrat timpul cât a durat aranjarea elevilor în careu, mai exact 2, 3 minute, motiv pentru care i-a felicitat pe participanţi.
Dna director Laza Liliana le-a explicat elevilor şi personalului şcolii importanţa unui astfel de exerciţiu şi responsabilitatea pe care o are fiecare participant.
La exerciţiu au asistat reprezentanţii Poliţiei oraşului Vaşcău: agent-şef  Fericeanu Adrian şi agent-şef Teaha Maria. Din partea Primăriei Vaşcău a monitorizat activitatea dl Sabău Ioan, inspector PSI.
(Cristina L.)

Trimite email

duminic, 25 august 2019